Scudo Sports

The Purge

Murat Ekmekçi

Daimi Üye
Tepki
174
Bisiklet
Sedona
Gençler, izleyin. Bence İMDBsi en underrated filmlerden. 5.5 çıkmış ortalaması ama yaşattığı gerilim için 7 veriyorum. Kötü iron man 3e 7.6 veren ergen güruhundan ne beklersin ki!
Özellikle amerikanın şu son birkaç ayda sarsıldığı silah vakalarından sonra, bu film ilginç geldi. Malum yaz dönemi piyasada izleyecek filmde yok. en son 1 ay önce oblivionu izledik ondan beri kuruduk kaldık, bu iyi geldi gece gece.
Konusu: Yeni amerika düzeninde, senenin bir günü herkesin birbirini biçmesine izin veriliyor. Ethan hawke abimizin oynadığı karakter de güvenlik sistemi satarak zengin olmuş, bu mübarek gecede evine, geceyi aktif geçiren manyaklardan kaçan evsiz bir amerikan askeri sığınıyor ve devamını izleyin.

Scudo
Listede o kadar çok film varki hepside imdb de yüksek puanlar almış ve bilindik filmler ama film kültürüm zayıf belki isteyen olur film listemden izledikce siliyorum filmleri bunlar artık sona kalanlar buyrun liste
The Sixth Sense
The Departed
The silence of the lambs
Schindlers list
Troy
The ıllusionist
Seven
The last samurai
Shutter İsland
Star Wars
Sherlock Holmes
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Fast And furıous
Apocalypto
Memento
Taken
Bourne Ultimatum
Back to the Future Part III
Wanted
Deja Vu
Spider Man
Law Abiding Citizen
Resident Evil
Narnia Günlükleri
Sin City
Million Dollar Baby
Snatch
Green Street Hooligans
Ghajini
21
Death Race
X-men
The Mask
Inglourious Basterds
Underworlds
Lord Of War
King Kong
Hancock
Prince of the persia
Angels and demons
127 hours
Constantine
The day after tomorrow
National Treasure

konuyu biraz hortlattım ama hakikaten on numara film.

İkincisini daha çok beğendim. Tavsiye ederim.

Zaman kaybı bir film,hemen her holivud filmi gibi.

Ne aile aile olabilmiş, ne destekledikleri davranışlar hakkında bir fikirleri var.

Geri