Osman Yener Forum Demirbaşı Kayıt 20 Temmuz 2013 Mesaj 420 Tepki 559 Şehir Bilecik Bisiklet Scott 13 Aralık 2015 #1 Çektikleri fotoğraflar ve hazırladıkları video çok hoşuma gitti. Umarım daha önce paylaşılmamıştır. (link) Tepkiler: ozansefer ve Barış TURAN
Çektikleri fotoğraflar ve hazırladıkları video çok hoşuma gitti. Umarım daha önce paylaşılmamıştır. (link)
S Saikou Forum Demirbaşı Kayıt 20 Mart 2015 Mesaj 402 Tepki 321 Yaş 46 Şehir Ankara İsim Ali B Bisiklet Scott 13 Aralık 2015 #2 @Osman Yener Benim de surmek istedigim yerlerden. Bahara dogru firsatim olur umarim. Yanliz videonun altindaki bisikletle alakasiz yorumlar bazi akli basinda yorumlar olsa da, uzucu.
@Osman Yener Benim de surmek istedigim yerlerden. Bahara dogru firsatim olur umarim. Yanliz videonun altindaki bisikletle alakasiz yorumlar bazi akli basinda yorumlar olsa da, uzucu.
Tamer50 Üye Kayıt 21 Kasım 2015 Mesaj 52 Tepki 33 Yaş 36 Şehir Nevşehir İsim Tamer Bisiklet Salcano 13 Aralık 2015 #3 Memleketimizi güzel tanıtmışlar ama altındaki yorumlar çok kötü, genel algı bu ise turizmcilerin vay haline.
Memleketimizi güzel tanıtmışlar ama altındaki yorumlar çok kötü, genel algı bu ise turizmcilerin vay haline.