Sercan Tuğberk,Dima,Mehmetcan,Alican,ben =) ve belkide daha da fazla kişinin yer alıcagı filmimiz olan The Last Ride için Sercan'ın hazırladığı teaser a alternatif ancak ucu açık bir teaser hazırladım begenılerınıze gore ortak bir çalışma sürdürüp filmimizi hazırlamaya koyulacağız en kısa sürede
Teşekkürler arkadaşlar benim diz ve ayagımdaki ufak sakatlık geçince dandik makinamla çekim yapmak için herkesi toplamaya başlicam Kamera desteği yapmak isteyen herkes çekimler için irtibata geçebilir Filmde herkese ait birkaçar dakikalık bölümler düşünüyorum ama devamlı farklı tarzlardan oluşan birşey olmasını istiyorum hoş bu zor birşey çünkü istediklerim arasında drop off(ki çok yuskekten yapıcak biri yok herhal Türkiye'de..),fr,dj street vb hatta kask kameralı bi dh parkuru gibi şeyler var.Olsun amatörde olsa can sıkmayacak uzun bir film sanırım çıkarabiliriz Sercan'ın(Obsolate) da bu konuda yaratıcı fikirleri elbet olucaktır.Karşılıklı fikir alışverişiyle çözülmeyecek sorun yok...
Ya benim şu anda parmağım kırık ama 3 hafta sonra düzelicek çıkıcak alçıdan falan o zaman gelirim haber verirsen.Çekim konusunda da yardımcı olabilirim makina olduğu zaman güzel çekimler yapıyorum.