Scudo Sports

Tetris (matara yerleştirme)

Seyda Ünlü

5 Vakit Bisiklet ve Kamp
Tepki
1.161
İsim
Seyda Ünlü
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaşlar tur bisikletimin kadrosu 2 tane 1 litrelik su matarası almıyor. 1 litrelik su bana yetiyor zaten ama aynı boyutlarda bir tane termosum var. Bunu koyacak yer bulamıyorum. Sele tarafında yer yok çanta olduğu için. Çanta zaten küçük ona koyamıyorum. Gidon matara tutucular bana hoş gelmiyor. Kadroya 1 tane vidasız baglanabilen matara kafesleri takıp 500ml su sığar mı acaba. 1 litreliğin yerine bare termosu koyayım diyorum.

194203194204

Scudo
(link)

(link) (Sele arkasında yer yok çanta olduğundan)

(link) (Pedal çevirirken bacak çarpmaz mı?)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Merhaba google da bike frame bag olarak aratırsanız. 2x1,5 litre ve dahasını taşıyabilirsiniz.

@hüseyingürgah

bunlar çıkıyor?
194206

• Beğen
Tepkiler: hüseyingürgah
Şu an üzerindeki matara kafesini biraz daha ileri almalısınız, bunun için ufak bir parça şeklinde adaptörler var. İlk mesajda arkadaş Topeak marka olanın linkini atmış.
Diğer boruya da decathlonda satılan, boruya bağlanan adaptörler ile matara kafesi takabilirsiniz. (link)
Diğer alternatifler tur bisikletine gitmez bence.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
@serchester
Evet alternatif olarak söylemek istedim.

kadronuz küçük herkalde o yüzden almaz.daha küçük suluk alabilir.

benzer bir problemim var.

750ml aluminyum matarami decathlondan aldigim "matara kafesi adaptoru" ve matara kafesi ile on masaya tutturmayi planliyorum.

Sizce problem yasar miyim? Yani ileride agir olan 750ml matara dusebilir mi? veya bisiklet kontrolum zorlasir mi diye de merak etmekteyim

Son düzenleme:
benzer bir problemim var.

750ml aluminyum matarami decathlondan aldigim "matara kafesi adaptoru" ve matara kafesi ile on masaya tutturmayi planliyorum.

Sizce problem yasar miyim? Yani ileride agir olan 750ml matara dusebilir mi? veya bisiklet kontrolum zorlasir mi diye de merak etmekteyim
Sele altı adaptörü var topeakın. Önde faydalı bişi olsa topeak gavuru kesin çıkarırdı aparatını. 27 yıldır görmedim böyle bir ürün.

Sele altı adaptörü var topeakın. Önde faydalı bişi olsa topeak gavuru kesin çıkarırdı aparatını. 27 yıldır görmedim böyle bir ürün.

var boyle seyler. mesela internette yaptigim arama sonucu buldugum bir resim ALTTA

Simdi mevzu su ki, Mosso Bigfoot bir bisikletim var, ancak Mosso bu bisikleti yaparken kadro ucgeninin arasini dar yapmis, matara yuvasini da ortalara acmis, neyse haliyle Fatbike surerken insan normalden fazla susuyor :)

Simdi 750ml Aluminyum matara aldim sele arkasina decathlon matara kafesi adaptoru ile yerlestiremiyorum cunku sele boyum o kadar yuksek degil, 750ml Aluminyum matara sele arkama sigimiyor.

sanirim Topeak F77 den bahsediyorsunuz.

Evet bu da mantikli bir urun. Ayrica on masa, yoldaki tum kusurla en ham sekilde karsilasan, cok sarsinti alan bir bolge, o bolgeye 1 kiloluk Aluminyum matara takmak cok mantikli olmayabilir, zamanla gevseyebilir, ayrica ozellikle matara yari dolu iken surekli su calkalanacak ve hem dikkatimi dagitacak, hem de kontrolumu zorlastiracaktir.

Dosyalar

• Salsa-Firestarter-Carbon-fork_3-960x640.jpg
    Salsa-Firestarter-Carbon-fork_3-960x640.jpg
    159,3 KB · Okunma: 29
Geri