Scudo Sports

Teşşekkürler Kaçkar

wolverinewashere

Daimi Üye
Tepki
138
Bu pazar herzamanki gibi her boşlukta yaptığımız küçük gezilerden bir tane daha gerçekleştirdik

Yıldız parkı civarında bisiklete binerken küçük bir talihsizlik sonucu zincirimi koparttım :( kendi imkanlarımla üstesinden gelmeye çalıştım ancak geçici olduğunu düşündüğüm bir çözüm bulabildim. (Zincirim kısaldı biraz )

Ortaköy Kaçkar bisiklete gittim ve durumu anlattım
hem ellerindeki işleri bırakıp benim bisikletimle ilgilendiler. Hemde tamam budur demek yerine yapılması gerekenler nasıl tamir edebileceğim konusunda ciddi birde bilgilendirme aldım. :)

Kızıltoprak Kaçkarda görmeye alışık olduğum ilgiyi pekte uğramadığım (senede belki bir kere) bir bisikletcide görmek beni çok mutlu etti. Her şubesinde aynı ilgi ve güleryüzle karşılama yapan kaçkar bisiklete teşekkürler.

Scudo
İnternetten giro marka bir kask aldım, hemen kargolandı ve bugün elime ulaştı sağolsunlar güzel bir suluk ve paça bandı koymuşlar, balıkesirden teşekkürlerimi iletiyorum kendilerine.. :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Bende şu an marketimde olan mtb çamurluğumu oradan almıştım. İlgi alaka güzel +1.

Scott Cr1 bisikletimi çok iyi bir fiyata almıştım. Şimdi de BMC getireceklermiş diye duydum.

Arkadaşlar selam, Kaçkar'in fulyada ki mi? yoksa anadolu yakasındaki mağazası mi daha çok çeşit bulunduruyor ekipman / yedekparça için? özellikle kask, pedal ve ayakkabı grupları icin? ikisinden birisini ziyaret edeceğim fakat vaktim kısıtlı o yüzden potansiyel urunu cok olduğu mağazası hangisidir?

@yasarilker

Getirmişler bile, sitelerinde mevcut..

• Beğen
Tepkiler: yasarilker
Geri