Scudo Sports

Teşekkürler Serkan Mıstınoğlu

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.955
Merhaba sevgili bisiklet severler,

Uzun zamandır sitemizin yönetim kadrosunda yer alan, paylaştığı çok önemli konularla insanlara yardımcı olup bilgilendiren, bisiklet sporu adına bisiklet severlere çok şey kazandıran, kısaca sitemize çok fazla şey katan yöneticimiz Serkan Mıstınoğlu vatani görevini yapmak üzere aramızdan ayrılıyor. Kendisine çok teşekkür ediyor ve hayırlı tezkereler diliyoruz...

Saygılarımızla,
BisikletForum

Scudo
Hayirli tezkereler. Acemi birligi neresi acaba

• Beğen
Tepkiler: Ozan :)
Hayirli tezkereler.

Kazasız belasız gidip gel Serkan abi. Paylaşımların bana ve bir çoğuna çok şey kattı. Geri dönüşün için beklemedeyiz :)

Hayırlı Teskereler Serkan.Umarım gittigin yerde bisiklet de bulursun.Ben 2002 de Malatya da askerlik yaparken alinip bir kenara atilmis bir bisiklet bulmustum.Sonrasi teskereye kadar firsat buldukca kacirip alay icinde surerdim.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ersinkyrk
En büyük asker bizim asker.
Hayırlı tezkereler olsun. Bütün askerlrimize

Sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin RABB’im inşallah kendisine ve tüm asker kardeşlerime abilerime.

Hayırlı tezkereler.

Çok faydalı paylaşımlarda bulunuyordu, paylaşımlarını takip ediyordum. Hayırlı tezkereler.

Mıstınoğlu gidiyor biz şimdi kimle uğrayacağız yahu. Kendisine gönlünce bir askerlik dönemi geçirmesini dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
hayırlı tezkereler vatan beklemez
su gibi akıp gidiyor zaman gitmesi ve gelmesi bir olacak

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
Hayırlı tezkereler, kazasız belasız gidip gelin inşallah

Hadi bakalım Serkan hayırlı tezkereler diliyorum güle güle git, güle güle gel sevgili dostum. Epey de konu birikecek sen gelene kadar ama yapacak bir şey yok, bekleyeceğiz seni burada artık... :)

Geri