Scudo Sports

Teşekkürler "Güven Bisiklet"

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Arkadaşlar geçtiğimiz kurban bayramı öncesi çarşamba günü Güven Bisikletten sigma 5.12 km saati sipariş ettim. Sağolsun Hakan Kayum beyefendi telefonda benimle gayet kibar ve ilgili konuştu. Hakan bey ürünü aynı gün kargoladı ve ertesi gün ürün kahramanmaraşa gelmişti. Kargoyu aldığımda ürüne zarar gelmemesi için paketlemenin özenle yapıldığını gördüm. Kısacası alışverişin her aşamasından memnun kaldım ve huzurlarınızda Hakan beye teşekkür ediyorum. Böyle kaliteli esnaflara ihtiyacımiz var. :alkis:

Scudo
Hakan beyle benimde bikac gorusmem oldu gercekten bahsettiginiz gibi birisi. Ne zaman internetten bisey almaya kalksam once güven bisiklete bakiyorum. Bendende alkış.

Evet ben de daha önce uygun fiyatlı bir alış veriş yapmıştım. Bu günlerde yine wellgo pedal ve baradine pabuç almayı düşünüyorum. uygun fiyatlar veriyor.

Hakan Kayum candır gerisi heycandır. Ben kendisinden ürün almadım ama dediklerinize birebir katılıyorum Güvenilir tercih edilcek birisidir. Lüleburgaz güven bisiklet

kendisinden aldığım yeni bisiklette oluşan sorunu 1 günde çözüme kavuşturan ve gereken her kolaylığı sağlayan güven bisiklet - sayın Hakan Kayum beye teşekkürlerimi iletiyorum. güvenilir ve ilgili satıcı

Kendisinden geçen sene 1 adet Merida Crossway 300 1 adet Crossway 40D aldık, kargoyla Kars'a gönderdi. Sağolsun çok özenli davrandı. Telefonda uzun uzun bitmek bilmeyen sorularımıza cevap verdi, ilgilendi, of bile demedi. Daha sonraki birkaç ufak aksesuar taşıma aparatı vs aldık ve hepsinde arayıp önce fikrini aldık. Her zaman içtenlikle cevapladı, yardımcı oldu. Sağolsun çok iyi bir insan ve kaliteli esnaf. Herşey için teşekkür ederiz.

Dürüst, ilgili, ne sattığını bilen mükemmel bir esnaftır Hakan KAYUM

Geri