Scudo Sports

Teşekkürler Gürkan ŞENTÜRK

Sevgili Gürkan Dostum,
0 larının el yaktığı xt komp. lere , fox maşaya sayende sahip oldum. Aldığım ürünlerdede hiç 2.el havası yoktu. tertemiz çiçek gibi 0 ayarında ürünler...

şimdide sayende hayallerimi süsleyen karbon bisikletime kavuşmak üzereyim... Benim için manevi değeride büyük olan bu kadro için bugün sana kocaman sarıldım, burdanda koccaman teşekkürlerimi yolluyorum... Herşey gönlünce olsun... Artık mağazamı açarsın Giant karbonmu alırsın , RC mi alırsın... Ne istersen olsun :)
:in: mo mo mo mod modi MODİFİYE BİSİKLET ! :):in:

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Şentürk
Scudo
Gürkan abiden arkadaşıma xt fren seti aldım 2.el diye sıfır gibi çok teşekkür ediyorum burdan bende :D
Arkadaşım bir sevindi varya hep dua ediyor gürkan abiye ve de bana :D

• Beğen
kardeşim ön farı aldım teşekkürler

@baymekanik

güle güle kullan abi

Teşekkürler lastikler için abicim ;) evde iyice baktım tabi ki sorunsuzlar.
nice alışverişlerimiz olur inş:)

inş kardeşim iyi günlerde kullan görüşmek üzere:in:

bende xt arka makına almıstım coook memnun kaldım bırsey almadan once arayıp soruyorum abı bu sende var mı dıye daha sonra piyasaya bakıyorum guven bu olsa gerek

• Beğen
Gürkan'ım kardeşim,dürüst satıcım benim,inşallah işlerin güzel gidiyordur.
Arkadaşlar Gürkan kardeşimden sıkıntısı olan olursa,direk benimle irtibata geçip benden parasını alabilir.:in:
bunu şu yüzden söylüyorum,kesinlikle kötü mal satmaz ve hakkı neyse onu ister.;)
eğer sizi sevdiyse ticaret haricinde sizi arada arıyarak hal-hatır sorar:) ama bu aralar aramıyor beni nedense:D
neyse kardeşim sana iyi satışlar,benim düşüncelerim bunlardır ve hiç bir taraf tutmadan yazıyorum,gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz...

• Beğen
Geri