Scudo Sports

teşekkürler delta teşekkürler ulaş

dohansen

Üye
Tepki
32
Bisiklet
Corratec
merhaba,

uzun bir süredir bisiklet konusundaki arayışlarım ve araştırmalarım nihayet bu sabah sonlandı. keşke bu kadar beklememiş olsaydım ve delta ya gidip ulaş kardeşimle daha önceden tanışmış olsaydım.

dün akşam uğrayacağıma söz vermiştim ve maalesef uğrayayamıştım. bu sebeple ulaş tan, kendisini beklettiğim için tekrar özür dilerim. ama bu sabah uğradım ve corratec i aldım. yardımların ve desteğin ve anlayışın için çok teşekkürler. tanıdıgım herkeze de bunları anlatacagım. lütfen bisiklet alacaksanız önce delta ya gidip bakın.bisikletler her yerde aynı, ama yakınlık ve destek aynı değil.

tekrar tekrar çok teşekkürler delta bisiklet, iyiki istanbula gelmişsiniz.

selamlar,

dogan avcı

Scudo
gerçekten kendileri çok ilgileniyorlar, bende gidip bir kaç modele bakmıştım.
bir firma var isim vermek istemiyorum ama, paranızla rezil olabilirsiniz.
adamların tavrı resmen bisikleti ben icat ettim benden başka kimsede yok vs..

bu arada bisaikletin hayırlı olsun güle güle kullan..

eyvallah çok teşekkürler.

ben birçok yerde o muameleye maruz kaldıgım için bu şekilde bir mesaj yazma gereği duydum açıkcası. o sebeple, bisiklet alacak arkadaşların öncelikle delta ya ugramalarını travsiye ediyorum .zorlama yok, yardım var..

d.a.

Hayırlı olsun bisikletiniz. Önemli olan huzur içinde alışveriş yapmak ve içinizi kemiren bir kuşku kalmaması. Bisikletinizin resimlerini de bekliyoruz bu arada. :)

teşekkürler.

en kısa zamanda yolayacaım. şu an arabamın arkasında kuzu vaziyetinde yatıyor. henüz işteyim::)))

Doğan Abi'cim öncelikle biz teşekkür ederiz...

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Geri