Scudo Sports

Teşekkürler butonu eklenmiştir

@ulas

Google Chrome. Şimdi Explorer'a geçtim düzeldi sanırım.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Scudo
Hasan ben bunu ilk çözenlerdenim :D

Ben google chorome kullanınca bazen kan grubu yazan yerde "bize heryer trabzon yazıyor" anlayamadım gitti. Teşekkür kısmı sayfada 2 kere gözüküyor fakat kontrol panelinde 1 tane gösteriliyor. Eski yöneticilik yaptığım bir forumda da böyle bir şey vardı sonra düzelttik. Sorun proxy den de kaynaklanabilir ama biri çıkarda 20-30 kez aynı mesaja teşekkür etmeyi başarırsa ki ben biraz uğraşıyorum :D o zaman yandık :D

Konu kirliliği yaratmamak adına buraya yazıyorum, bazı mesajlar var forumla hiç alakası yok, misal bu gün rastladığım 3 tane kolpa üyelik var, gereksiz mesaj yazıp mesajının içinede site reklemı linkliyorlar. Bu tip mesajlar için yöneticileri uyarabileceğimiz bir seçenek var aslında bulletin da. Onu aktif edebilirsek bu tip olaylara daha çabuk müdahele etme şansımız olur diye düşünüyorum:)

Kastetiğim mesajlar için
ömer abdullah demir
ösqe_can
aylin sadegül

isimli kullanıcıların mesajlarını kontrol edebilirsiniz.
Kolaylıklar dilerim:)

@temu90

Ben puan için değilde kullandığımız yazılımda mesajı moderatöre bildir diye bir buton var, o aktif edilirse anında bilgi sahibi olurlardiye demiştim ama sizinki de enteresanmış:D

Aykut Kandemir den devam edebiliriz aynı işleme, kolpa üyelik

aykut kandemir

Elinizi çabuk tutun, konuların içine etti arkadaş:(

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Hakim Arslan

İşte ben bunu o tuşlar olmadan becerebilen kişilerdenim :D :rolleyes: ;) :p

• Beğen
Tepkiler: temucin90
siz teşekkür butonuna aynı anda çok hızlı bir şekilde 1 den fazla basıyorsunuz o yüzdende sistem aptallaşıyor ve hepsini atıyor normal şekilde bir kere basarsanız Teşekkür butonu kayboluyor ;)

3 de olabiliyor hızlı klicke bağlı :p

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Forumda dikkat ediyorum da bazı arkadaşlar teşekkür özürlü .Yurtdışında kaldığım yıllarda öğrendiğim en güzel şey "Teşekkür etmek" alışkanlığıydı. Diyeceksiniz ki beğendiğime teşekkür ederim ;beğenmediğime etmem .Ama gerçekten teşekkür özürlü arkadaşlar var forumda .

Herkese teşekkür ederim

Geri