Benimde yaptığım hiçbir teşekkür gözükmüyor, çok sorun da değil ama benzer bir konu açılınca paylaşmak istedim
Misal konuyu açan arkadaşa teşekkür ettim ama gözükmüyor. Bir deneme de ulaş beye yapayım
Birde puanlama yapan arkadaşın, puanlama gücü ne olursa olsun bana 5 puan yazıyor
Kullandığınız java programından da kaynaklanabilir. Forumda bazı görselleri ve gifleri görmek için java ve flash yüklü olması gerekir. Diğer bir sebep de bundandır.
Genel olarak benim farkettiğim durum internet hızına bağlı olarak sayfa yenilemesi başlamadan yeniden basmak buna sebep oluyor.
Teşekkürlerin gözükmemesi de normal siz bastım zannediyorsunuz ama yeniden basmak gerekiyor. Benim de bir kaç defa başıma geldi.
Sizinki başka bir olay. Siz oy veriyorsunuz. Her zaman ve aynı konuya veremiyorsunuz. Teşekkür olayı sadece TEŞEKKÜR butonu ile yapılıyor. Oy vermek için hem teşekkür hem de oy butonunu kullanabıyorsunuz.
Sürekli olumlu oy veya sürekli olumsuz oy da veremiyorsunuz. 5 olumlu oy verdikten sonra olumsuz oy kullanabiliyorsunuz veya tam tersi.
Bir kişiye hem teşekkür edip hem oy veremiyorsunuz. V bulletin programı bu şekilde yapılmıştır. Bu tamamen programın özelliğidir.
Bu ara teşekkürünüz bana yansıdı. Yani teşekkür oy verme olayınız çalışıyor
Puanı gönderen bendim, Ulaş'ın da dediği gibi aslında 2 ayrı buton var. Rep ya da puan butonunuz, avatarınızın bulunduğu bölümün hemen altında, mor bir buton.
Ama dediğiniz gibi, çok önemli şeyler değil bunlar. Maksat biraz eğlence...
Benimde kaldırma sebebim, önemli üye portföyüne sahip bir otomobil sitesinde sırf bu rep muhabbeti yüzünden ne kavgalar çıkmıştı sonra onlar da kaldırdılar
Çok şükür burası o bakımdan çok daha medeni bir ortam