Scudo Sports

Teşekkürler butonu eklenmiştir

Selam,
Bölüm olarak uygun mu bilmiyorum, ancak benim forumda göremedigim (gözümden kacmis olabilir, kusura bakmayın) ve sormak istedigim birkac sey var:
Üyelere yıldızlar (avatarın üstünde), Puanlama gücü, puan, ve derece kim tarafından ve neye göre veriliyor? Mantık yürüterek çözmeye çalıştım ama olmadı...
Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
@gokdaltercume

buraya yani kontrol panelinize tıklayarak bunları öğrenebilirsiniz

@gokdaltercume

Yıldızlar: Mesaj sayısı ile otomatik olarak artıyor. Tam aralıkları ezberimde değil ancak "Forum Demirbaşı" "Yeni Üye" "Üye" ve benzeri kullanıcı başlıkları ile beraber değişiyorlar. Bezen aynı yıldız sayısı içinde farklı kullanıcı başlıkları olması da mümkün.

Puan: Diğer üyelerin teşekkürlerleri ve +repler ile artıyor, -repleri ile eksiliyor. Sol yukarıdaki "Kontrol Paneliniz" butonuna tıklayarak kimlerin size ne için artı veya eksi puan verdiğini, hangi mesajınızıa verdiğini görebilirsiniz. Yine teşekkürlerinizi buradan takip edebilirsiniz.

Puanlama Gücü: Üyenin aldığı puanlar ve teşekkürlerle orantılı olarak artıyor. Mesaj sayısının da çok düşük de olsa bir katkısı var.

Derece: Yine üyenin puanı ile birlikte artıyor. Başlangıçta her üye tek yeşil kutucuk +25 puana sahiptir. Arttıkça yeşil kutucuklar artar. Kırmızı kutucuklar negatif puan demektir.

Sevgili Administratörüm,
bu bölümü biliyorum, ancak buradan sadece puanımı ve kimin bana tesekkür ettigini görebiliyorum.
Ancak kullanıcıların puanı, puanlama gücü ve derecesi kim tarafından ve neye göre belirleniyor. Bununla ilgili bir açıklama bulamadım...

@gokdaltercume

onlar otomatik olarak sistem tarafından belirleniyor

@HaliliOzturk

İşte ögrenmek istedigim buydu, cok tesekkür ederim haliliozturk... sanirim mesajlari ayni anda yolladik :)

Sanırım ben Murat Abi ile aynı anda yolladım mesajımı, 11. mesaj olduğu için 2. sayfaya geçti otomatik olarak, gözden kaçması doğaldır...

Vaov garip hakikaten. ncok dünyanın en hızlı arka arkaya teşekkür eden insanı olmalı ki sistem ikisini aynı anda kaydetmiş.

Kontrol ettim, üyelik normal, post normal. Garip, sanıyorum vBulletin'in bir hatası.

Arkadaşlar mesaj teşekkür sistemini bugünden itibaren database i fazlaca şişirmesi nedeniyle bakıma almış bulunuyoruz.En kısa sürede tekrar yayına alacağız.

Saygılarımla.

bu puanlama sistemi hakkında bi kaç sorum olacak,
1.Neden bir üyeye aynı gün içerisinde puan verilmek istenen mesajı farklı olsa bile +,- puan veremiyoruz?
2.Günlük puan verme sınırımız kaçtır?
3.Bazı üyelere daha önceden puan vermemiş olmama rağmen hiç bir şekilde puan veremediğimi farkettim. bunun nedeni nedir?

ben de görmüştüm bi keresinde aynı mesaj aynı kişi 2 kere teşekkür etmiş bi anlam verememiştim.oluyomuş demekki.

Bunun nedeni::D:D:D
Birisine teşekkür ediyorsunuz,bir sonraki sayfaya geçiyorsunuz,geri tuşuna bastığınızda teşekkür ettiğiniz mesajı görüyorsunuz,(Tabi geri geldiğimizden dolayı teşekkürümüz gözükmüyor)Biz de aa teşekkür etmiştik buraya göstermiyor deyip bir daha basıyoruz :D

Geri