Bülent ÖZER
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.726
- Bisiklet
- Colnago
21.07.2013 pazar günü, günü birlik Ankaraya yolum düştü bulunduğum yerde deltabisikleti gördüm bir uğrayayım dedim kısıtlı bir zamanım vardı ufak tefek alışverişlerim oldu, ilgi alaka güzeldi dükkana girince istediğim parçalara rahatça bakabildim, başımda hadi be kardeşim ne alacaksan alda git yada çok bilmişlik taslayan ve sürekli gözünüzün içine bakan kimse yoktu, olması gerektiği gibiydi rahatça dolaştım beğendiğim yada aradığım şeyleri aldım ücretimi ödedim teşekkür edip çıktım ,şimdi bunu niye anlattın derseniz,Türkiyedeki bisiklet mağazalarında genelde bahsettiğim olumsuz davranışları çok görüyoruz ve bende olmak üzere bir çok insan alışverişlerini yurtdışından yapmaya yada yapan birini bulup ona yaptırmaya başladı ,her gelen müşteriyi cahil,parasız yada eli uzun gibi gören mağaza sahiplerine burdanda seslenmiş olayım dükkanınıza öyle insanlar gelirki sizin mağazanızın aynısını karşıya açacak kadar parası vardır yada öyle insanlar gelirki sizin bir günde topladığınız bisikleti 1 saatte söküp toplayabilir, dükkanınızın kapısını açan her müşteriyi güleryüzle karşılayıp sorduğu sorulara sıkılmadan cevap verip hiç birşey almasada gülerek uğurlamasını bilen insan esnafdır, o adam belki o gün bişey almaz ama sizin güler yüzünüzü hiç unutmaz ve mutlaka birşeyler almak için sizi tekrar ziyaret edecektir, attığım başlığa gelince Teşekkürümü Ankara Delta Bisiklete , sitemimide anlayanlara yapmış olayım .