Scudo Sports

teşekkür ve bilgilendirme

mehmet erinç

Aktif Üye
Tepki
57
bugün boğaziçi köprüsü geçişi organizasyonunda tam hatırlamasamda kendi hatamla düşerek yaralandım.bayılmışım ve sanırım geçici bilinç kaybı olmuş.şu an mor bir göz,çenede dikiş, alın ve göz altında hafif kesiler ve sağ el bileğimde şiş ve ağrı,çeşitli yaralarla başbaşa evimde dinlenmekteyim.Allaha hamdolsun
ciddi bir durum sözkonusu değil.bu kötü olayda bana destek ve yardımlarını esirgemeyen dernek başkanımız sayın MURAT BEYE ,bizzat hastaneye gelerek
benimle ilgilenen ve geçmiş olsun dilekleri ileten Ayten hanım ve görüşemediğim
diğer dernek görevlilerine yanımdan ayrılmayan arkadaşım Onur Karakoç a ve iyi dilekleriyle bana destek olan yardımcı olan tüm arkadaşlara sağlık görevlilerine teşekkürü bir borç bilirim.tüm bisiklet camiasına kazasız pedallı günler dilerim.saygılarımla.

Scudo
cok gecmiş olsun mehmet abi acil şifalar allahtan daha kötü bişe olmamış

• Beğen
Tepkiler: mehmet erinç
büyük geçmiş olsun acil şifalar umarım bisiklet sporunu bırakmazsınız bir kaç arkadaş yaptığı ciddi kazalardan sonra bırakmak istemişlerdi yine de pedallamaya değer diyorum geçmiş olsun tekrar.

• Beğen
Geçmiş olsun.
En azından bu mesajı yazacak kadar toparlamış olmanız çok sevindirici.
Morali bozulan olduysa bile bu mesajınızdan sonra geçmiştir herhalde.

Yardımcı olan herkese bizdende şükranlar.

• Beğen
@cem deviren

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.merak etmeyin daha bilinçli ve severek bu spora devam edeceğim

@Soner Sarihan

çok teşekkür ederim iyiki siz varsınız her ne kadar mesajları oğluma yazdırsamda durumum gayet iyi

çok çabuk geçer umarım...

şiş bilekler, mor gözler, ağrıyan dizler... sporcunun vazgeçilmezleri işte...
daha daha ciddileri olmasın, gülerek devam edelim yolumuza...

yok tabi, olmuyo... küçümsemeye çalışmak işe yaramıyo... hız attıkça risk de artıyo... ciddi kazalar atlatıyoruz, korkuyoruz, korkutuyoruz...

ama bununla geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.. atlatmışız... çok çabuk geçer umarım...

Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim Allah'tan.
Mesajı yazabilecek durumdasınız çok şükür. Bu iyi bir gelişme.

• Beğen
Geri