Scudo Sports

Teşekkür ederim

zekizeki

Üye
Tepki
74
İsim
zeki
Bisiklet
Bisan
Tarih 14.11.2015 . Bir motosiklet sevdasidir sardı beni bir yıldır. Tabi motor yok dolayısı ile ehliyette yok. Bende bundan yaklaşık üç ay önce a2 ehlyeti kursuna yazildim. Gel zaman git zaman direksiyon sınav zamanı geldi. Tabi sınavdan bir kaç gün önce hayatımda ilk kez motor sürüş kursunu aldım. Bisiklet kullanmam nedeni ile motor surmede bir sıkıntı olmadı. Taki sınav zamanı gelene kadar. Sınavda dubalari geçtim ve tam son dubayi dönerken biraz geniş alınca dönüşü hafiften kaldırıma ön teker sürttü. Sınav komisyonuda hocam sen biraz daha çalış bu şekilde onay veremeyiz vicdanimiz rahat etmez dedi. Tabi ben de durumu anlayışla karsiladim. bir ay sonra tekrar deneyecegim. Yinede olmazsa motor sevdasindan vazgeçip bisiklete ağırlık vermeyi dusunuyorum. Hadi hayırlısı olsun bakalım.

Scudo
@zekizeki
Insallah bir dahaki sinavda basarili olur ve ehliyetinizi alirsiniz, inanin motorun zevki baska oluyor. Ben kesinlikle arabayi, motoru ve bisikleti bir tutmuyorum hepsinin ayri ayri zevkli sürüsleri var ve amaclari ayridir.

Yalniz 2 sorum olacakti...
1. 1ay önce merak sardiginiz bir seye 3 ay önce ehliyetini yapmaya nasil karar verdiniz?
2. Baslikta sadece "Tesekkür ederim" yaziyor ama konu icinde kime ve neden tesekkür eddiginizi yazmiyor, hatta ben bu konunun bu baslikla ne alakasi var diye kendi kendi sordum.

gaza bastımı herkez gider bisiklete takılsen :)

• Beğen
Tepkiler: zekizeki
@Murat Cömez 14.11.2015 ehliyet sınavının tarihidir. Merak bundan bir yıl oncesine uzanır. Teşekkür de sınav komisyonuna . Demekki cok şeyler degismeye başlamış sanki.

Geri