Scudo Sports

Tesco Kask

Hay.alper.est

Aktif Üye
Tepki
51
  • Beğen
Tepkiler: enginayan
Scudo
Ürünü denemedim fakat fiyatına oranla makul olmalı.
Kaskların nomimal ağırlıklarına göre biraz ağırca olduğundan yarış veya uzun süreli binişlerde biraz yorucu olacağını söyleyebilirim.
Bunun dışında genel kullanım için güvenli ve kullanışlı olması yeterlidir.

evet çok makul ben 25 ytl en alt model kask almayı planlarken bunu gördüm 14 ytl aldım birde hocam ben motorsiklet kaskıda kullandığım için bu bana tüy gibi geldi

O kaskın aynısını 1 yıldır kullanıyorum. Gayet rahat ve hayat kurtarıcı :)

@Hay.alper.est

BU TÜR ÜRÜNLERİ (UYGUN FİYATLI) FARKEDERSENİZ FORUMDA DİLE GETİRİRSENİZ SEVİNİRİM HABERİM OLSAYDI KACIRMAZ BENDE ALIRDIM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

kipalarda hala bu kasklardan ve tesco markalı bazı bisiklet ekipmanları(tayt, far, tamir kiti, dış lastik, pompa vb.) bulabilirsiniz

Su an da satışta mı acaba ürün ? Ankara panora mağzasında varmıdır ?
fiyatı 14 TL mi?

bende merak ettim yarın bi bakayım oraya ama kalmamıştır sanırım...

Ben tavsiye etmiyorum."Ucuz mal alacak kadar zenginmiyim" diye bir söz vardır. Biraz kullandıktan sonra kullanışsız olduğunu anlayacaksınız. Oldukca kaba ve ağır olması yanında sağlamlığını kim garanti edebilir? Benim çevremdeki herkes bu kaskı biliyor ve almıyor.Bi sebebi vardır mutlaka.Benim de ilk kaskımdı zamanında. Lütfen güvenlik malzemelerinde çok ucuza kaçmayalım. Resimde görüldüğü gibi olmadığına emin olun.Oldukca büyük bir kask.Dış kaplamasını siyah elektrik bandıyla yapmışlar ki bu kaplama çok önemlidir.Düştüğünüzde parçalanma oranı diğer kasklara oranla daha yüksek. Tabi tüm bu söylediklerim benim yorumum.Biraz daha paraya kıyıp 40 yahut 35 tl'ye güzel kasklar bulabilirsiniz. İsteyen kipalara gidip bakabilir. tesco kask değil tayt öneririm(20 tl)

aynı kasktan arkadaşıma aldım benim kaskım polisport 60 lira ikisi de aynı boyutta sadece arada 100 gr fark var aynı güvenlik normlarını karşılıyorlar.sadecedaha ağır o kadar

sen kaskından memnunsan gerisini boşver tamam pahalı kasklar var ama onlar hafiflik hava deliği fazla olması gibi nedenleri var

250 ye de kask var 40'a da var. tabi 14 tl ye de. Almadan önce diğer kasklara da bakın lütfen. İyica araştırmadan kask almayın. sadece hava deliği ve ağırlık değildir olay.

Söz konusu güvenlikse maliyet teferruattır.Hepimiz bisiklet konusunda elimize geçen parayı vites-fren sistemine kadroya yatırmayı planlıyoruz ve çoğumuz bu yolu tercih ediyoruz(Örn:XTR set-Taiwan kask gibi.). Fakat güvenlik daha ön planda olmalıdır.Her fiyattan kaskı inceleyin kalite farkını göreceksiniz.Fakat bazı duyulmamış markalar vardır ki Giro yada Bell'e yakın malzemeyle üretilmiştir fakat o aradaki fiyat farkına yine bir sebep vardır.
1: Görünüş
2: Konfor
Yani emin olun ki büyük markalar Ar-Ge ye yatırım yaptığı için fiyat farkı olması doğaldır fakat bu fark bu kadar uçurum olmalı mıdır? tartışılabilir.

Kaskla ilgili olarak geçici dönem kask lazımsa maddiyatınızı düzeltince üst düzey alacaksanız tabii ki başka çare yok.

Ankara Panora Kipa da kask, tayt vb kalmamis, bosuna gitmeyin. Tesco Markasi Kipa`nin ürettigi / ürettirdigi markadir. kalite olarak da orta kalite gibi geldi bana.

bence benim gibi kask işinin çoook başında olanlar için fazla para riskine girmeden alınıp denemek için son derece uygun bir ürün. kışın konya'da 7 liraya indirimde görmüştüm ama o zaman bagaj sıkıntısından alamamıştım. maalesef derince kipada da yok. daha geçen hafta sordum adamlar hiç duymamış bile. bu kipanın satış politikasıda bir alem. aynı firma fakat farklı ürünler.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
İlk alışma mayetinde güzel tabi ilerisi için yetersiz kalıcağı aşikar.Amotör bir bisikletçi olduğum için şuan yeterli.

Birde elektirik bandı ile yapıştırılan kısmı güvenlikle alakalı olmayan bi kısım.Sonuçta içindeki sıkıştırılmış köpük koruyor ense tarafında kalan plastik paraç değil.

Geri