Emre Akcan Forum Bağımlısı Kayıt 3 Ocak 2012 Mesaj 772 Tepki 340 Şehir Antalya / Arapsuyu Bisiklet Scott 14 Aralık 2012 #1 tescil fişini sadece bisiklet için sanıp branşı yerine yol yazdım doktora imzalattım branşı yerini bisiklet olarak düzeltip imzayı fotokopi mi çekmeliyim yoksa bu şekilde kabul ederler mi ?
tescil fişini sadece bisiklet için sanıp branşı yerine yol yazdım doktora imzalattım branşı yerini bisiklet olarak düzeltip imzayı fotokopi mi çekmeliyim yoksa bu şekilde kabul ederler mi ?
Kemal Karakoç Üye Kayıt 28 Ekim 2012 Mesaj 36 Tepki 5 Şehir Antalya Bisiklet Specialized 14 Aralık 2012 #2 fotokopi çekersen doktor imzası sahte olur,bence öyle götür
Emre Akcan Forum Bağımlısı Kayıt 3 Ocak 2012 Mesaj 772 Tepki 340 Şehir Antalya / Arapsuyu Bisiklet Scott 14 Aralık 2012 #3 @Kemal Karakoç kemal o benim fikirdi zaten ya
A Aykut Subaşı Forum Bağımlısı Kayıt 10 Mayıs 2008 Mesaj 984 Tepki 449 Bisiklet Cube 15 Aralık 2012 #4 Herhangi bir sorun olmaz.Lisansta MTB veya Yol diye ayırmıyor zaten Bisiklet yazar sadece.Görevliler bunu anlayışla karşılayacaklardır.
Herhangi bir sorun olmaz.Lisansta MTB veya Yol diye ayırmıyor zaten Bisiklet yazar sadece.Görevliler bunu anlayışla karşılayacaklardır.