Geçmiş olsun. Umarım ciddi ve kalıcı bir hasar oluşmadan atlatır. Yalnız dikkatimi çeken şey baya otobüsün camının sağ tarafına vurmuş. Yani öyle şeridin ortasından falan gitme durumu da yok; baya sağ şeridi babasının malı gibi kullanırken olmuş bu. Böyle bi durumda kaçmak da imkansız gibi bir şey. Kaza demek biraz hafif kalıyor.
Bu kaza sözüyle ilgili Fargo dizisinden pek sevdiğim bir replik var. "Aslında kaza olarak adlandırdığımız şeylerin çok ufak bir kısmı gerçek kazalardır" diye. Gerçekten böyle. Her şeye kaza diyoruz, ihmal cinayeti bunların bir çoğu.
İnsanlar kafayı üşütmüş durumda..Bugün bana da biri denk geldi..Ters yola girdi,üstüme üstüme geliyor..O sola,ben sağa,sonra ben sola geçiyim dedim,o sağa geçti..İkimiz de bir an kararsız kaldık..
Yok baba,polis yok..
Umarım iyileşir arkadaş..
Çok geçmiş olsun , Acil şifalar diliyorum. Yanılmıyorsam geçtiğimiz günlerde yeşil pedaldan bir dostumuz daha dikkatsiz , sarhoş bir sürücünün gazabına uğramıştı. Gerçekten çok üzücü durumlar bunlar. Gerçi 45 saniye kırmızı ışıkta beklemek istemeyen yayaların , arabaların olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Ne söylenebilir bilmiyorum.
tekrardan çok geçmiş olsun gelişmeleri lütfen paylaşın.
En son durum : Beyin kanaması varmış ama ameliyatsız geçer deniyor.Akciğerde zedelenme var, birde kaburgalardan boynuna doğru kırık varmış... Umutla bekliyoruz....
umarım hayata tutunur :/
bu kaza diyemeyeceğimiz cinayet teşebbüslerinin, yer yer trafik cinayetlerinin sebebi belli "cezasızlık politikası", yasa koyucu inatla kör/sağır/dilsizi oynuyor, eli kolu yasayla bağlı olsa da yargı makamı verebileceği emsal değeri taşıyacak cezalar yerine düzene uyuyor, sonuç bu oluyor..
Yok abi yok çok ağır cezalar gelmesi lazım, her yere eds takılmalı ve kesinlikle cezada iyi niyet falana bakılmadan kesilmeli... Daha iki hafta önce bizim arabaya arkadan çarpıp kaçtı, iki takla attı araba çok şükür sıyrıklarla atlattık. Öyle ağır cezalar gelmeli yoksa akıllanmaz bizim millet, çünkü canını al ama parasını alma bizim milletteki zihniyet bu!!!!
Bu haberleri görünce artık korkar olduk trafiğe çıkmaya,her an ya benim de başıma gelirse diye düşünmüyor değilim. Arkadaşımıza acil şifalar diliyorum,umarım sağlığına kavuşur