Scudo Sports

Ters Takla Atan Robot (bostondynamics içerir)

Scudo
bişey olmaz hocam. zeytinden yağ çıkartıp o yağı tekrar zeytinin üstüne döküp yiyen bir milletiz. robot mobot vız gelir tırıs gider..
amaç benzer ama yerden değil de havadan geldi gösterip kolonileştirme planı vardır belki..;(

@mywashere
BELKİ DAHA İLERİ GÖTÜRÜP ET - KEMİK OLARAK YAPARLAR!!!:eek::eek::eek:

hocam o modeli uzak gezegen keşiflerinden sonra öncü olarak gönderip. orda yaşayacak olanlar için ortam hazırlatacaklarmış.

• Beğen
Tepkiler: Decsan
Aslında robot istilasına çoook zaman var.
Kısa vadede başımıza gelecek olan şeyler ise emek yoğun sektörlerde robot kullanımı ve otonom araçlar.
Özellikle uzun yol şoförlüğü ilk ortadan kalkacak olan meslek.. Ardından taksi şoförlüğü ve diğer sürücüler.. Trafik polisi, sürücü kursu kalmayacak. Otomobil servisleri çoook azalacak.. pilot, makinist olmayacak..
Simültane çevirmen kalmayacak.. Yeminli tercüman gereksiz olacak. Matbaalar müzelik olacak, avukatlık tarih olacak, doktorlar bile tehdit altında..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: venom09
hocam zaten bunlar olunca istila yaparlarsa harbiden robotluk yapmış olurlar. zaten herşey onların elinde olacak. valla taş atarlar bizimkiler ben söyleyeyim. :)

• Beğen
Tepkiler: Decsan
daha başımıza ne gelecek :D

Konu ile ilgili olanların Black Mirror dizisinin MetalHead bölümünü izlemesini ŞİDDETLE tavsiye ederim. Ayrı olarak westworld dizisi de tavsiyemdir.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Orjinalinde Do you love me müziği eşliğinde dans ediyorlar ama bu versiyonu orjinalinden bile güzel olmuş sanki.
Yakında savaş sahnesinde görmeye başlarız bu gidişle, o zaman bu kadar sempatik gelmeyeceklerdir.
Yaptıkları iş inanılmaz boyutta gerçekten, devasa bir mühendislik var arkada.

Ledli ekmek dolabı projesi , Kırıntıları alt hazneye toplayan ekmek kesme tahtası projesi , papaz eriğini imam eriğine çevirme projesi vb bir çok projede çalışmış yerli ve milli bir mühendisim.

En son Akınsof'ta Robot ADA GH5 folklar ekibiyle Erik Dalı eşliğinde robotları dans ettirdik ( Sene 2018 ). Görüldüğü üzere kıskanç Ameriga anca bizim projelerimizi taklit eder. Sanki bir de bunu ilk kendi yapmış gibi dünyaya servis eder .Keşke bizde basında ve sosyal medyada farkındalık oluşturup büyük kitlelere hitap edebilsek.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Akınsoft'un robotu sahneden düştüğünde diğer robotlar hasta ziyaretine gitmiş ve etli ekmek götürmüştü. Dans veya takla falan nedir ki bizimkiler de merhamet bile var :) Gülsek mi ağlasak mı belli değil. Elbette boston dynamic firmasında şuan ki konuma gelmedi ama yapılanı görünce "acaba yapmasa mıydık?" sorusu insanın aklının ucundan geçmiyor değil. Bunların aksine savunma sanayisi için yapılan projeleri daha başarılı buluyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Bostan daynamiksten ürküyorum ben. Kapımı çalacak bir gün ve astalavista beybi diye beni alnımdan furacak potansiyelde eserler üretiyor.

Bostan daynamiksten ürküyorum ben. Kapımı çalacak bir gün ve astalavista beybi diye beni alnımdan furacak potansiyelde eserler üretiyor.
Bende bu durumdan çok endişeliyim gelecek nesiller için. zira savaşlar fabrikalar hep yapay zeka ile olacak ve çalışacak. işsiz-gücsüz kalan insanlar dünyadan tasviye edilecek bu durumda. planladıkları gibi elit grup kendine yer açmaya çalışıyor. onların bir planı var ise ALLAH'ın da bir planı var acep...

hyundai boston dynamics şirketini 1.1 milyar dolara satın aldı geçtiğimiz günlerde bakalım süreç neler getirecek

Ben,şu sarı kuçukuçudan çok tırsıyorum. Bu bizi yolda kovalasa,kuvvetle muhtemel,elektro şok cihazının sesinden de korkmaz bu :)
Geçen günlerde MESS teknoloji merkezi açılışında da vardı. Acaba kaç paraya aldık :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri