Scudo Sports

Ters Takla Atan Robot (bostondynamics içerir)

Scudo
hocam kolay çıkanını yaparlarsa kendi gidenini de yaparlar.. zaman bize gerek kalmaz. ondan sonra avatar filmindeki gibi bisiklet yakalayacaz diye uğraşırız.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Decsan
Yok yok bisiklet olarak kalsın ne motor ne otonom sürüş felan istemiyorum vallahi..
Sadece yokuşu az daha kolay çıksın yeter..
Yaş aldıkça yokuşlar daha mı dikleşiyor ne?

• Beğen
Tepkiler: venom09
yok hocam ben biraz daha farklı bakıyorum. ben çocukken çıktığım yollar şimdi daha dik gelmiyor. tektonik tabakaların faaliyeti devam ediyor. böyle bir durum var gerçekten.
not:züğürt tesellisi:)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Decsan
Var zaten akülü bisiklet:kedicik::kedicik:

@venom09

sırayla mı? daha ne kadar beklicek bu millet?
daha ne kadar uyutulacagız?
birbirimizi yemeyi bırakıp teknolojıye fabrıkalara kendı uretımımızı yapmaya ne zaman başlayacagız?
diriliş ertugrulla mı?veya bır başka diziyle mi?
tarım ülkesi olmamıza ragmen samanımızı bile dışarıdan ithal eder olmuşuz..et desen zaten yüzünü gördüğümüz yok oda ıthal...

sıraylaymışş...
uyutulmuş bir milletin avuntusudur bu..

• Beğen
Tepkiler: Saburié
şahsi düşünüp işi memleket meselesine döndürdünüz. ama işin aslı o değil. yani buz dağının görünen yüzü bile değil. olup bitenin yani olmayıp bitmeyenin bende farkındayım. siz eksik bile yazdınız.. tamamen genelleme olarak söylemiştim. ilk yapay zeka örneği ve bu örnek. ilginç...

selametle:)

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@Decsan

Yakında google'ın robotları yokuşa vardığımızı anlayıp yardıma gelicek

@muhiddin karikatürist burada insana ihtiyacın kalmayacağı bir gelecekten bahsediyor. Gerçektende bazilari icin insana ihtiyaç ne üretimde nede tüketimde olmayacak. Inegin kesim vakti geldigi zaman.......

@Mehmet Altuğ bizimkilerin tanıtımlar heyecan verici olmuyor ki

@Saburié Ben bunları hep kendileri hareket ediyor sanıyordum,meğer insanlar kullanıyormuş uzaktan
Asimo da dahilmiş buna:eek::eek:

• Beğen
Tepkiler: venom09
@Emre Yönlüer

tam kontrol robot da olmasa da arabalar bile kendi kendine gidiyorsa ve o robot kendi dengesini çok iyi sağlayacak kadar hassas sensörlere sahipse kendisi de hareket edebilir

28. saniye

Geri