@Sertaç EKİCİ
Ufff. Gece gece adeta kendime geldim. Tam kaç zamandır içimi eritecek bir bisiklet göremiyorum diyordum. Sonunda yine paranın satın alamayacağı kategoride bir bisiklet daha. (*Tartışma yaratmaması açısından paranın satın alamayacağı demek şudur, nadir, üretimi olmayan parayı basar 3-5 taksit alırım mantığı dışı.)
Sertaç Abi o kadar sözü geçmişti açıkcası ne yalan söyleyim böylesi bir bisiklet beklemiyordum. İlk gördüm bu nedir böyle dedim sanki bir TT... Üstelik karbon ve beraberinde kendi gibi mükemmel komponentleri ile.
Kafam da çok şey var aslında konuya girmeden karbon bisikletin temellerine bilmeyen dostlarımıza örnek olması açısından yol grubu altındaki "Cinelli Laser" (ki bence bu bir bisiklet olamaz) e bakmalarını tavsiye ediyorum. İlk örneklerden olması bir yana, bir çok yeniliğe de imza atan tasarımı ile bir çok tt modeline de öncülük etmiş bir modeldir.
Her neyse Terra'ya gelecek olursak malzemeler mükemmel, kadro mükemmel sadece ne gibi bir yenilik olacak bunu merak ettim ben. nasıl bir renk ya da renkler yer alacak, lastikler nasıl olacak? Ve aynakol bu mu olacak? Özellikle aynakolu sordum Sertaç Abi, sonuçta bisiklet kalın profillere sahip, Mtb olması dolayısıyla kalın çember ve yol bisikletleri ile kıyaslanamayacak kalın lastiklere sahip olacak. Sonuç olarak aynakol her ne kadar Shimano'nun klasik çizgilerinden güzel bir örnek olsa da şimdiden bu bisiklet üzerinde pek uyumlu hayal edemedim. Sanki bu bisiklet klasik bir Deore, özellikle Deore DX istiyor gibi geldi.

Bunlar dışında zaten fazla söze gerek yok, takip etmekle beraber kafamda ben de Terra'yı toplamaya başlar gibi oldum.