Scudo Sports

Tern Link D8 şikayetler, bitmeyen sorunlar ve Kron Bisiklet

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar selam. Bayramdan önce Tern Link D8 2017 model bisiklet aldım. Bisikleti web üzerinden aldığım için evde kendim kurmam gerekti. Kurduktan sonra sorunlar başladı;

1- arka çamurluk yanlış montaj yapılı halde geldi, çamurluk arka tekere sürtüyordu ve düzeltmem mümkün değildi çünkü evdeki alet edevat yetersiz kaldı. çamurluğun diğer kenarını plastik kelepçe ile kadroya gerdirdim ve sorunu kısa yoldan çözüp yola indik.

2- arka aktarıcıdan rahatsız edici sesler gelmeye başladı ki vites ayarı gerektiriyor. lakin daha önce de sıfır bisiklet aldım ve ses felan yoktu tamam vites ayarsız da bu kadar mı ayarsız olur.

3- aynakol yaprağının S çizdiğini fark ettim, dedim ki göz yanılmasıdır eve gelince bakarım. ancak yok, ön yaprak bildiğiniz yamuk.

4- kadrodan mı aktarıcıdan mı nereden geldiği belli olmayan hızlanınca hızlanan yavaşlayınca yavaşlayan çıt çıt / tık tık ses.

5- ön tekerlek bırakın jant ayarını sanki teller hiç sıkılmamış gibi, o da s çiziyor giderken.

6- arka tekerlik ile rubleyi ayıran, rubledeki plastik lastiğe fazla yakın ve arka lastiği yavaşlatıyor.

geçen ayın 25 i gibi aldığım bisikleti 31 nde servise verdim. servis yeni aynakol talep etti ancak Kron Bisiklet tamir edip yolladı !!!

tabii ki olmamış ve sonra servis yeni parça istedi bugün yarın derken araya bayram girmesi vs ile bisikleti 14 gün bekleyişin ardından dün akşama doğru teslim aldım.

arka çamurluk, yanlış montaj düzeltildi, aynakol değişti. vites ayarı yapıldı lakin az da olsa ses var hala aktarıcıda. ama kadro ve nereden geldiği belli olmayan ses kesilmemiş. yakın zamanda tekrar servise götüreceğim.

bu süreçte parasını ödediğim bisikletime 20 gün 2 km binemedim, sorunlarım devam ediyor ve Kron Bisiklet'ten ne arayan var ne soran. Yahu ben sizden borç mu istedim ? parasını verdiğim ürünü hala verimli kullanamıyorum ve yenisini yollamak gerekirken dişliyi güya tamir edip yolluyorsunuz. şaka gibi !!!!

buradan önce Tern alacak insanlara sesleniyorum, almadan önce tekrar düşünsünler !!!

ayrıca sevgili Kron Bisiklet'in genç patronu;

işi bilen adam çalıştırın veya işinizi takip edin lütfen, Kron Bisiklet'ten bir telefon veya biz özür mesajı bekliyorum..umarım birileri okur ve size iletir..çünkü benim muhatabım servisler / parakendeciler değil sizsiniz. onlar üzerine düşeni zaten yaptılar...

Scudo
Merhaba

Bende de node d8 modeli var.

Katlanma mekanizmasında mandalın emniyet pimini çekmeden hafif zorlama yapsan açılıyor.Bunu kron bisikletle görüşüp servise götürmeme rağmen ücretli değişim yapılabileceklerini söylediler.Tekrar görüştüğümde tekrar servise götürün diyorlar bizimle ileşime geçince biz gerekli bilgiyi vereceğiz diyorlar.

Ayrıca ön tekerin üzerindeki fren telinin içinden geçen küçük boru kasislerden geçtikçe kadroya sürtüyor ne boya attırıyor. Bunu da söyledim hangi şartlar altında kullanım yaptığınızı bilmediğimizden garanti kapsamına alamıyoruz diyor.

Suluk vidalarını da artık kullandığım alyandan mıdır bilemiyorum paslanmalar meydan geldi.

Söylediğiniz gibi servis olarak her şeyden kaçıyorlar.Bisikleti ilk aldığımda servis listelerini güncellemeişlerdi galiba.İnternetten bakıp bir servisine gitmiştim.Gittiğim yerdeki kişi kron bisiklet servisini bıraktığını söylemişti.Dahon servisini almış.Kron bisikletin müşteri memnuniyeti açısından sıfır olduğunu her şeyden müşteriyi sorumlu tutuğunu söylemişti. Haklı da çıktı.

Tekrardan servise götürüp servis teslim belgemi almayı düşünüyorum.Sorunlarım düzeltilmezse tüketici hakem heyetine başvurmayı planlıyorum.Kron bisikletle ve servisle olan yazışmalarımı ve maillşemerimi elimde tutuyorum.

Ben de sattim kurtuldum lastigi hizli gitmeemesi surekli sulugun dusmesi neos aktaricinin bas belasi olmasi bagajda bir sey tasirken yamulmasi dusmesi bagajla giderken ayagin carpmasi say aay bitmez katlanip actiktan sonra ayar tutmamasi ...

Ürünün 2 defa servise gitmesi seçimlilik haklarınızı doğurmuş. Firmadan isterseniz ürünün yenisiyle değiştirilmesini, ayıp oranında indirim ya da ürün bedel iadesini isteyebilirsiniz.

Çok zaman geçmiş ama sizin adınıza üzüldüm, link d8 almak istiyordum ama buna benzer şikayetler oldukça fazla ve hiçbiri olumlu sonuçlanmamış, faydalı oldu benim için, tekrar geçmiş olsun diyorum size...

Al keyfine bak bana güven 2019 ternler güzel

Geri