Scudo Sports

Tern Link D8 Hayalim Gerçek Oldu

Fiyat uygun olunca inanın modelini sormak aklıma bile gelmedi. Yalnız satıcı "Abi 8 tane geldi bir bu kaldı, yedisi 3-4 gün içinde satıldı" deyince modeli 2013' tür diye düşündüm. Gerçi 2012 de olsa bu bisikletlerde pek değişiklik olacağını sanmıyorum. Sonuçta fiyat uygun bir de üzerine taksit yapılınca 2012 de olsa yok demeyecektim. Ben bu bisikleti uzun yıllar kullanmak için aldım. Açıkçası şu model işine çok takılmıyorum. Çorlu İstanbul Bisiklet'den aldım. Ellerindeki son bisikletti bu. Belki de sipariş üzerine belki getirtiyorlardır. Yolum düşerse sorar buraya yazarım ama kısa vadede gidebilir miyim sanmıyorum.

Scudo
Hayırlı olsun.

Katlanma şeklinde, bir yanlışlık yapmışız demişsiniz ama yanlışlık olarak pedallarda katlanıyor onu unutmuşuz demişsiniz. Benim gördüğüm yanlışlık gidonun iki teker arasında olması. Link C7 modelinde iki teker arasında fakat D8 modelinde dışarıda kalıyor normalde. Ama 2013 modelde bir değişiklik yapıldıysa bilemeyeceğim bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

http://cdn.ternbicycles.com/sites/default/files/imagecache/wysiwyg_imageupload_colorbox_preset/users/uploads//439/d8.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Bir değişiklik yok, aynı bu şekilde katlanıyor. Zaten ben de ilk denemelerimin fotolarını yayınlamıştım. Sonraki denemeler aynen sizin foto da olduğu gibi. Pedalların katlanabildiğini de sonradan deneyerek öğrendik. Şimdiye kadar hep dağ bisikleti kullandığım için bu konuda tecrübesizdim. Çocukluğumda sütlü kahve renginde bir Pinokyo'muz vardı. Üç kardeş senelerce tepe tepe kullandık. Bu yeni bisikletle çocukluğuma da dönmüş oldum. Bisikletin kullanımından ve pratikliğinden çok memnun kaldım. İnşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırız.

Bilgi için teşekkürler tekrar güle güle kullanınız. Aldığınız yere bir ara geçerken tekrar sorabilirseniz o fiyattan başka getirirlerse almak isteriz.

• Beğen
Hocam hayirli olsun. Gule gule kullanin. malesef dahonlar Turkiyede bulunamiyor. vitesse d8 ler de 1380 tl civari. Ben de Dahon Formula S18 modelini yurtdisindan siparis ettim. bekliyorum bakalim. haftaya elimde olur :)

• Beğen
Geri