Scudo Sports

Tern Kullanıcıları Kulübü

alipasha

Üye
Tepki
65
İsim
Ali Tuzcuoğlu
Bisiklet
Tern
Herkese selamlar,

Forumda diğer marka ve modellerde olduğu gibi Tern kullanıcılarına ait bir başlık olması adına konuyu açmış bulunuyorum.

Gerek faydalı paylaşımlar yaparak, gerekseTern almak isteyen kullancılara fikir vermeri açısından bu başlık altından ilerleyebiliriz.

Fikir alışverişi yapmak,bisikletlerimizin fotoğraflarını paylaşmak, eklenen aksesuarlar,değişen parçalar hakkında bilgi verip geri bildirim almak faydalı olacaktır.

Saygılarımla.

İlk mesajıda ben atayım,

İstanbul / Küçükçekmece / Cennet Mah.

tern.png

Dosyalar

• WhatsApp-Image-20160520.jpg
    WhatsApp-Image-20160520.jpg
    41 KB · Okunma: 220
Scudo
çamurlukları ben de çıkarmaya çalıştım da lastikleri de çıkarmak gerekiyormuş. sonra gözüm yemedi geri taktım :D

lastikleri çıkartıp takmak vites sistemi falan sıkıntılı bir işlem midir ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@smh tnc
Lastikleri çıkarıp takmayla vites ayarı bozulmaz. Çamurlukları rahatlıkla sökebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Başlık hayırlı olsun benim canavarında fotolarını akşama eklerim.

• Beğen
Tepkiler: alipasha
Ohoo ooo tamamdır. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. En kısa zamanda hızlıca bi tanışma buluşması patlatırız :)

@Majeste1
Hocam gidon cantani begendim. Marka model fiyat bilgisi verirmisin?

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu başlığı hayırlı olsun :)

bisikletim tern verge x20; Geçenlerde jant tellerinden birinin düşmüş olduğunu fark ettim, aldığım yere bilgi verdim ancak tam olarak ne zaman temin edileceği bilgisi veremiyorlar.

ebayda amazonda bulamadım, direkt sipariş verebileceğim bir yer var mıdır?

http://i67.tinypic.com/2vwu5n9.jpg

@Glownshow
Decathlondan aldım. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 35 TL idi. Ben alırken sonuncusunu almıştım ama internet sitelerinde vardır. bt-win markası.

@0zan
Sirkeci'de Tern bayisi var. Benim de tırnak kırılmış orta mandalda. Sipariş geçtiler hemen bana söylenen Tuzla'dan geliyor denildi. Bisikletçi aynı zamanda Kron bayii. Adı Efor Ticaret. Bence oraya bir sor çok ilgililer.

Herkese selamlar kazasiz belasiz surusler dilerim. Sormak istedigim bu ternleri bu kadar pahali yapan etken nedir acaba? Kullananin fkri cok muhim ondan sordum

@0zan Hocam bisiklet, kask, hatta çanta, uyum harika, iyi günlerde pedallayın2

• Beğen
Tepkiler: 0zan
Tern dostlari. Bisikletimizin orjinal lastiklerinin omru yil ve km bazinda ne kadardir acaba. Araba lastigi gibi dis kalinligindan anliyamayacagimiz icin tecrube edenler deneyimlerini paylasirsa sevinirim.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf hocam pek bilgim yok ama daha önce forumdaki konulara istinaden 3-4 yıl götüreceğini okumuştum.

Ramazan'dan önce hafta içi bi akşam Florya - Yeşilköy tarafında çıtırdan bi tanışma buluşması yapsak?

Hem Tern marka bisiklet alacaklara, fikir vermesi açısından belki onlardanda katılmak isteyenler olur.

Şimdilik ikinci bisikletim yok ama olursa büyük olasılıkla katlanır olacak. O vakit ben de buralarda olurum artık :)

pazartesi günleri florya yeşilköy veya sarıyer ortaköy arası turluyorum. planlamasına pazartesi günü ekleyen olursa beni dürtebilir.

• Beğen
Tepkiler: alipasha
Geri