Scudo Sports

Termal matara mı, normal matara mı?

Zefal artica 2 adet
(link)

Bu iki tutucudan birini seçeceğim
) euro
(link)

8 euro
(link)

Bu iki tutucudan hangisini alayım. Bana toplam maliyeti 2 matara 2 kafes 46 euro . Eğer bu siteden alırsam. Daha uygun alabileceğim güvenilir site varmıdır?

Scudo
erdoganlarda kargo bedava ve taksit seçenekleri ile en uygun orası gönül rahatlıyla alabilirsin. baska yerde 3 lira ucuz diye alırsın 8 10 lira kargo ödetirler. 2. secenekdeki kafesde güzelmiş aralarında cok fark yokdur beyendiğini al tutma sistemleri ikisininde aynı. bu arada benm kadro boyum 20.5" sele borusunun girdiği kısma ucu ucuna oluyor bu suluk 18 yada 16" mtb kadroda o bölüme bunu takamassın takıp cıkarman cok güc olur. oraya 500 lük al yatay kısma artnica al.

@semih çelik

Bisikletim Bianchi TDL 1200 aslında dediğiniz doğru sele altına 500 lük yatay, olarak da 700 lük olanı alırım.

1. kafes daha iyi çünkü fiberglass, üzerine bassanız da eski şeklini alıyor ve diğerinden hafif.

Ben polisportun termal mataralarını aldım dün çanakkale diganlar bisikletten. 60 tl verdim çiftine. Her ikisi de 500 ml. Bontrager suluk kafeslerine tam uydular. Önceki sayfalar8n birinde arkadaş 2 numaralardan uzak durun demiş fakat bendeki iç mataraların her ikisi de hdpe2. Kontrol ettim hiçbir sakıncası yokmuş.

normalden termal'e gectim dun, sonunda kaynamamis su icebilirim, o ne ole 5 km gidiyoz agzimiz yanacak, ikinciyi de alacagim

@Semih ÇELİK

4 numara 5 numara vs bunlar ne oluyor

@serchester
Plastik numaraları olup, kanserojen etkileri için kullanılan bir çeşit sınıflandırmadır. Pet şişelerin altında görmüşsünüzdür.

http://arastiralim.net/com/wp-content/uploads/2013/05/Plastik-Numaralar%C4%B1.gif

Kisin da kullanacaksaniz kesinlikle termal alin derim...

Geri