Bu iki tutucudan hangisini alayım. Bana toplam maliyeti 2 matara 2 kafes 46 euro . Eğer bu siteden alırsam. Daha uygun alabileceğim güvenilir site varmıdır?
erdoganlarda kargo bedava ve taksit seçenekleri ile en uygun orası gönül rahatlıyla alabilirsin. baska yerde 3 lira ucuz diye alırsın 8 10 lira kargo ödetirler. 2. secenekdeki kafesde güzelmiş aralarında cok fark yokdur beyendiğini al tutma sistemleri ikisininde aynı. bu arada benm kadro boyum 20.5" sele borusunun girdiği kısma ucu ucuna oluyor bu suluk 18 yada 16" mtb kadroda o bölüme bunu takamassın takıp cıkarman cok güc olur. oraya 500 lük al yatay kısma artnica al.
Ben polisportun termal mataralarını aldım dün çanakkale diganlar bisikletten. 60 tl verdim çiftine. Her ikisi de 500 ml. Bontrager suluk kafeslerine tam uydular. Önceki sayfalar8n birinde arkadaş 2 numaralardan uzak durun demiş fakat bendeki iç mataraların her ikisi de hdpe2. Kontrol ettim hiçbir sakıncası yokmuş.
@evrenozbilen Paylaşım için çok teşkkürler. Çıktı alıp duvara yapıştıracağımız sıkça okumamız gereken bir liste. @Ömer ÇARPAN Dostum forumda bir arkadaş satıyordu bir bak istersen sanırım ZEFAl markaydı. Dün gördüm