Scudo Sports

Termal içlik öneriis olan ? + Gore-Tex Ceket aldım

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
Merhaba, iyi forumlar.

İçlik almak istiyorum ama karar veremiyorum size danışayım dedim.

Decathlone'daki şu içliğin fiyatı uygun gibi. Kullanan var mı ? önerilir mi acaba ?

(link)

Birde Nike'da gördüğüm uzun kollu koşu tişörtü var;

(link)

Bunlar haricinde öneri de yapabilirsiniz aklınızda olan model varsa

Atlas kamp sitesinden şu ceketi aldım. Ceket düşünenler varsa öneririm. Kumaşı gore-tex. Gerçekten hafif ve ince beğendim :)

Ürün berlirttiklerine göre ihracat fazlasıymış. Gorenin kendi sitesinde 200$'dan satılıyor;

(link)

Düşünen varsa kaçırmasın:rolleyes: Arkasındada reflektör ve cep var.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/97530699/r_QVjX93lnV5kyAJv3WN_YY1iErtGpSo7cLHZ4HQTo8.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/97530699/oh6g0hDofb8brxhnWJi2R4n18GV0DC7e45Oa2h3T68g.jpg

Detaylı fotoğraf isteyen olursa atabilirim

(link)

Scudo
Ben de içlik bakıyorum bir süredir. Bisiklet için olan modellerden sadece 300 serisini getirmişler. 500 serisi çok güzel termal içlik olarak ama yok.

(link)

Bir de bu var ama yaşadığın yer için fazla gelebilir. Linkini verdiğin daha doğru seçim olur.

(link)

@Oğuzhan Y.

Verdiğim linkteki beyazı alacağım sanırım. Bedende kararsız kaldım biraz. Siz karar verebildiniz mi ?

Ben lafuma 8000 alt üst içlik aldım. Vücudu sarıyor rahat hareket ediliyor. Sıcak tutuyor fakat tüm katmanlar uygun olmasına rağmen içlik su gibi oluyor.

Muhammed merhaba, gore-tex ceket hakkında yorumun nedir? Benim için en önemli özelliği teri dışarı atma olayı nasıl?

İhraç fazlası diye markayı reflektörlü kumaşla mı kapatmışlar? Ben sitenin görselinde öyle sanmıştım ama gerçeğinde de öyleymiş. :eek:ha:

Ben de siyah/beyaz olanı beden sıkıntısından dolayı aldım. Bakalım.

Teşekkürler bilgilendirme için... Umarım iyi birşey çıkar.

O sarı ceketi Karaköy'de denemiştim, bana bisiklet kıyafetinden çok yağmurluk tarzı bir şey gibi gelmişti, pek nefes alacak gibi bir hali yoktu açıkçası...

(link)

Aynı sitede şöyle bir şey daha var. Bisiklet için mont işi üzerinde düşünülmesi gereken bir konu. Hem ince ve hafif hemde soğuk havalarda sıcak tutan illada bisiklet montu diye isimlendirilmeyen bir mont kullanan varsa bir yardımda ben istiyorum.

Ben mont olarak şunu kullanıyorum
(link)
Tek başına pek ısıtıcı bir şey değil (çok ince), ama içine termal içlik giyerek tüm kış boyunca kullandım İstanbul kışında. Daha soğuk yerlerde belki 1 kat daha gerekebilir. Bonus olarak görünürlüğü çok iyi ve çok hafif. Yağmur koruması pek yok ama ben zaten yağmurlu havalarda binmediğim için işimi çok güzel gördü. Trafikteki görünürlüğü de çok iyi.

Selam, sabah cok erken kosuya ciktigimda sunu kullaniyorum. (link)
Icine kisa kollu kosu tisortu, uzerine de yagmurluk giyiyorum. Oldukca memnunum.

@KaanG

Kaan merhaba, bu ürün teri dışarı atıyormu ve yağmurda deneme şansın oldumu?

Ben de decathlondan bir yağmurluk almıştım ama teri dışarı atmadığı için içeride yağmurun ıslatacağından daha fazla ıslanmıştım. 2 gündür düzgün bir ürün araştırıyorum. Rüzgar ve orta şiddette yağmura dayanıklı olması ve en önemlisi havalandırması olması gerekli diye düşünüyorum. En son şu üründe karar kıldım ama gidip görmeden yorum yapamıyorum. Kullanan birileri yardımcı yorum yazabilirlerse sevinirim.
(link)

@Ömer Ertuğ

Deneme fırsatım olmadı. Yarın sabah deneyeceğim muhtemelen. Denedikten sonra paylaşırım sonuçları ama kendi sitesinde bu ürün ve diğer çoğu ceket için yorumlar olumlu. Umarım öyledir :)

@evrenozbilen

Malesef kapatmışlar :( İç ense tarafında da var dikkatli bakınca okunabiliyor onu da kapatmışlar :)

Neon rengini almıştım ben ama neon sarı olarak geçiyor o yüzden bunu gönderdik diğeri elimizde kalmadı dediler.

@KaanG

(link)

Yorumlar öyle demiyor :p

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ertuğ
@Ömer Ertuğ

Teri çok iyi dışarı atıyor. O açıdan çok başarılı diyebilirim(9/10). Rüzgarı biraz kesiyor (4/10), tek kat içlik ile şubat ayında bile yeterli geldi bana. Rüzgar koruması tek kumaş yerine soğan kabuğu prensibi ile daha iyi oluyor zaten. Yağmur korumasını bilmiyorum, yağmurlu havada çıkmıyorum ben. Ama üzerine biraz su damlatınca geçirmedi. Uzun sürüşte sanki geçirecek gibi bir hali var. Gayet ince bir kumaşa sahip.

Muhammed merhaba, Termal içliklerden hangisini aldın acaba?
Bende düşünüyorum , İzmirde yaşadığım için soğuk pek sıkıntı değil ama rüzgar işi bozuyor.
Senin düşündüğün gibi bir içlik almayı düşünüyorum ve üstte eşofman takım , soğuk havalarda bir kat rüzgarlıkta olabilir?
Memnun musun eğer aldıysan?

Askere giderken tavsiye üzerine almıştım, iyikide almışım geceleri çok faydalı, markasını hatırlamıyorum ama askeri malzeme satan yerlerde var yalnız asker sevikatının olduğu dönemlerde gitmeyin daha pahalıya alırsınız, ben 3 sene kadar önce 25-30liraya alt-üst almıştım.

@aso2

Merhaba. Bunu aldım:

(link) Spor salonunda da kullanmayı düşünüyorum, üzerine kısa kollu tişört giyerim muhtelen.

Paket bugun kargo teslim şubesine gelmiş, yarın elimde olur yorum yaparım ürün hakkında :)

@Ömer Ertuğ

Bugün 25km kadar deneme fırsatım oldu. Beğendim açıkcası ama daha ucuz ürünlerden çok farkı var mı emin değilim. Vücudum sürekli nemliydi ama hiç su gibi olmadım, duyum akmadı yani :) Üstünüze yapışan bir naylon varmış gibi hissetmiyorsunuz. Rüzgarı çok iyi kesiyor. Hareketlerinizi kesinlikle engellemiyor fazlasıyla rahat. 300 gram civarında. Ceketin dışı siz terlemeye başlayınca nemlenmeye başlıyor. Muhtemelen içerinde çıkan terin nemi.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ertuğ
İçliğim geldi bugün. Beğendim kumaşını. Yarın 20km civarında trekking etkinliğimiz olacak giyersem izlenimlerimi paylaşırım. 167, 70kgım s beden aldım.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/97530699/IMG-20141108-WA0043.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/97530699/IMG-20141108-WA0047.jpg

nike pro combat tayt ve decathlon ürünlerinden kipsta kiprun tarzı içlikleri denemiş biri olarak net söyleyebilirim nike pahalı olmasına rağmen (en az 2 3 kat) hem daha sıcak tutuyor hem de daha çabuk kuruyor.

@mustafa ç

Fiyatıyla orantılı demekki, fiyatı da min 3 kat :D

@Muhammed Çakın
izmit outlet nike mağazasında fiyat sadece 2 katı :) decathlondan 3 tane içlik aldım nike tayt yerine hiçbirisini kullanasım gelmiyor. yani fiyat performans her türlü kurtarıyor emin olabilirsin :in:

Geri