Tamam kesin bulacağız zaten nerde yanlış yaptığımızı anladık bir sapaktan sağa gitmiştik şimidi sola gideceğiz demek ki ekip ve kordinasyon iyiydi... Aykuttan ses çıkmadı o nerelerde ? Bu arada Gökhan fotoları bekliyoruz....
Ewt fazla çekmemişim , Birkaçtanede video çekmişim . Bisiklete binerken fotoğraf çekmek insana zor geliyor bunada şükretmek lazım, benden beklenmeyecek bir performansdı açıkcası TAM 10 FOTOO !!
Elif o telsizlere ben göz koymuştum ama satmadın Tamam bir daha gidelim de senin bisiklet biliyorsun bitti. Parkur şimdi daha da çamurdur... Bu arada günler biraz daha uzamaya başlasın başka kaybolma yolları var gidilecek Sezai Abi ile konuştuk
Sağolsun katılan arkadaşların performasları harikaydı grup tam anlamıyla kopmadan beraberce parkuru tamamladı. Aykut başlarda zorlandı gibi ama sonradan baya açıldı. Sonuç olarak hepimiz ekip olarak bütün hareket ettik ve geride kimse kalmadı.
alperen slm nbrr yahuu,vallaa harıkasınızzz abıı bızım haberımız sonra oluyoo ya,msn e barı msj at,harıka bır gezı ve bol adrenalın yasamıssınız kessınbırdahakı ınsallah en kısa zaman da olurda haberımız olurr,bırdaha kı tur nezaman ve bol adrenalın lı olsun lütfenn.tüm ekıp arkadaslarını tebrık edıyorum hoşçakal.
Selamlar Gri kartal ... O kadar yazdık foruma senden ses çıkmayınca işi vardır dedim...
Önümüzdeki bi kaç hafta içinde tekrar yapmayı planlıyoruz. Senide görmek isteriz aramızda. Bu arada hava şartları bozuluyor. Bizim gittiğimiz hafta hava tamamen açık olmasına rağmen orman içi diz boyu çamurdu. İlerleyen günlerde yüksek rakımlarda belki karda olabilir