Scudo Sports

Ter kokusu

dostum bambu tişörtler giyinmeni tavsiye ederim. iç çamaşırıda bu kokuları azaltıyor.

Scudo
koltuk altındaki kılların ne işe yaradığı hakkında bir fikri olan var mı :D

karbonat iyidir.

Uygulamaya güncelleme ekleyeyim. Yeni kesilmiş limon suyu etkili. Yarısı dışarıda bekleyen limon suyu ile sonuç olumsuz. Sanırım, hava ve sıcaklıkla, bazı özelliklerini yitiriyor. Sabah sürdüm, 45 dakika tempolu yürüdüm, hafif terledim ama koltuk altım kuru.

@karton_piyer kesinlikle alüminyum ve diğer kimyasallar özellikle koltuk altımızda bulunan lenf bezlerinin üstüne uygulandığında bir risk barındırıyor. Ben zamanında istanbul feriköy’deki pazardan kaya tuzundan üretilmiş bir roll-on almıştım. Terlemeye engel olmuyor sadece kokuyu yaratan bakterileri yok ediyor. Terlemek doğal birşey sonuçta engel olunmaması lazım.

• Beğen
Tepkiler: can onur
eğer multivitamin hapları gibi besin takviyeleri kullanıyorsanız inanılmaz ter kokusu yapıyor.

doğala yönelin.

Ben de uzun yıllardır Old Spice'ın koltuk altı kremi kullanıyordum. Gerçekten de çok iyi bir ürün. Uzun turlarda 2 hafta yıkanmadığım oluyordu, buna rağmen kokuyu engelliyordu ama fiyatı çok arttı. Çözüm ararken karbonatın iyi geldiğini öğrendim. Haftada 250-300 km yol yapıyorum, hemen hemen her gün koşuyorum, Oldukça etkili ve çok ucuz. Old Spice dışında kullandığım birçok markadan daha etkili. Allerjiniz yoksa karbonatı öneririm.

@C.Koc

@C.Koc Hocam 1.5 su bardağı su, 1 silme çorba kaşığı karbonat, 1 çay kaşığı limon, 1 çay kaşığı okaliptus yağı, 1-2 çağ kaşığı da sandal ağacı yağı koyuyorum. İnternetten bulmuştum tarifi. Sandal ağacı yağı yerine başka kokular da kullanabilirsin, ne hoşuna gidiyorsa. Sadece yağları alırken içinde başka kimyasal olmamasına özen göstermek lazım.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Geri