Scudo Sports

Temmuzda Karadeniz'deyiz.

Oleeeeeey. İçim kıpır kıpır oldu şimdiden :D Allah kısmet ederse eğer katılmak isterim. Niko, ayrıntıları seninle konuşuruz. Kafama takılan epeği bir soru var :04:

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Scudo
Merhaba dostlar

Hakan hariç diyer dostlarla hasbelkader tanisikligimiz var bu turda olmak isterim samsun -artvin hattini bilirim aslen giresunluyum tur hakkinde zaman vb. konusur yazisirsak daha iyi olur derim

saglicakla kalin

Haluk SARISEN

0533 376 69 78

• Beğen
bu çok güzel bi fikir yeşilin tadı ancak karadenız turunda çıkar sanrım.
katılan herkese şimdiden iyi eğlenceler diliyorum...
(memleketim sinop 'a sellammm unutmayın :D )

"karadeniz turumuz" için tüm pedal severlere
bilgilerini-tecrübelerini bizlerle paylaşmalarını ve
yine yol güzergahı üzerinde bizleri irtibat bilgilerini vererek yardımcı olmaya çalışan dostlarıma şimdiden teşekkür ediyor gönülden kucaklıyorum.

Turumuz sizlerin katılımları ve paylaşımları ile şekillenecek olup bu yaz yapılacak olan en zevkli-renkli gezimize hep beraber elele verip birlikte pedallarımızı çevirelim diyerekten katılmak isteyen herkese kapımız açıktır diyorum ve yeni maceramıza yelken açıyoruz....

@nuhcan

Bence bir sorun yaşamazsınız turda performans olarak, zaten herhalde arada bir durulur etraf gezilir konaklanır, doğal tarihsel güzelliklerin tadına varılır falan sanıyorum, durmaksızın gitmek herkese ağır gelir kanımca hem de tadı olmaz yorgunluk olacağı için...

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Hakan Bey fikirleriniz çok güzel aynı şekilde diger katılımcılarında;); bu güzel ve kaliteli tura katılmak çok isterdim ama sınavlarım var:( ayrıca daha önce hiç uzun tura çıkmamıştım :D (Hem pazar dan pazara 50-100 km yaptıgımı bilirim ki: Eve gider gitmez yemek bile yapmadan uyuyorum :D:D demekki o kadar yoruyor ki:D kısaca size yük olmak istemiyorum sınavlar bitince kendi kondisyonumu geliştirmeyi düşünüyorum;) sonra sizlerle daha yakın bir yerlere gönlümüzden geçen güzel dileklerle pedal çevirmek tabiki isterim:)!!)
Esen kalın, gönlünüzden bu sevgi ayagınızdan pedalın sesi eksik olmasın..

"Zeki Alper" birgün mutlaka sizlerle pedal çevirecektir!!! Hoşcakalın ve bekleyin!!:D

• Beğen
eger bız sızden once orduya gıder yerlesırsek ve şayet sıızn yolunuz ordudan gecerse bıze gelmeyı unutmayın.birazda olsa özlem gidermiş oluruz.biisklet camıasını ozledım bu sene yahu:)

Karadeniz derken mesela nereler?
Size önerim Artvin şehri şavşat ilçesinin köyleri...O kadar mükemmel ki.Tam downhill ve gezi amaçlı bir yer..

Ayrıca Artvin'e giderken Çoruh Nehri'nin yanından , etrafında tek taraflı dağlar var çok mükemmel.İnsanın içi kıpır kıpır oluyor :)
Eğer gelmeyi karar verirseniz bana da haber verin.:) Çünkü bu temmuz sonu %99.8 Artvin'de olacağım.

İyi günler.
Saygılar.

@latif kavak

Sağol Latifçiim, ben de çok özledim arkadaşlarımı, yarışlar az ya ondan göremedik kimseleri epeydir...

@DoodLez
Merhabalar,
Evet bende aynı soruyu yöneltmek istiyorum.
Sahil yolunda şehir merkezlerinden başka görülebilecek doğa güzellik çok çok az. Hopa-Artvin yolunda yani turun son günlerinde ancak karadenizi soluyacaksınız.
Yol Samsun'dan Hopa'ya kadar dümdüz. Hafif iniş ve çıkışlar yormuyor. Aksine monoton düz yol olmamasından dolayı mutluluk bile veriyor diyebilirim. Fatsa-Ordu arasında ise tüneli kullanmak yerine, Perşembe yolundan gitmenizi tavsiye ederim. Onun haricinde tahrip edilmiş bir karadeniz kıyısı ile yolculuk yapacaksınız.
Turunuzu uzatabilirseniz, Zonguldak'tan başlayıp, Ardahan'da bitirebilirsiniz. Tam karadeniz sahilini gezebilirsiniz.

Ayrıntılı şehir bilgilerini ise isterseniz sizler ile paylaşabilirim.

Sevgiler...

Sevgili Serkan ve sevgili Doodlez ilginiz için tesekkur ederım.
Bızım Niko'yla ılk dusuncemız Karabuk'ten baslayıp Artvın'e varmaktı, ben bır kısı daha olursa Artvın'den Ardahan'a da gıdıp orada gormem gereken bırını de gorup memlekete donmeyı dusunuyordum.
Grup bellı olsun ona gore bır ortak plan yapacagız, önerılerınız bızım ıcın onemlı, mutlaka fıkırlerınıze ıhtıyacımız olacak, kadro kesınlesınce herkesın ıstegı dogrultusunda bır plan yaparız dıye dusunuyorum.
:D Aslında plansız yola cıkmak daha hos olur ama tabı buna kımse yanasmaz :)
Şımdı ben bunu ıstıyorum dıye dıretmek hos olmaz.
Mutlaka sorularım olacak sıze, gorusmek uzere :)

yaw komik bir soru olacak ama :)
yanıma ben olta takımlarımıda almak istiyorum,formdaki fotolara bakılırsa harika dere ve akarsular var. ;)
oralarada oltamı atmak isterim malum balıkçılık hobimizde var hazır atezede yanımızdayken onun elinden mis gibi taze taze balık yeriz :D :D
ben bulaşıklara karışmam :boese153:

@hızlı

Ne bulaşığı ya Niko, Paşabahçe den çatal kaşık, yemek takımı mı götüreceğiz yanımızda?.
İlla olacaksa bir bulaşık yemek sonrası, çöp çekeriz :04:

@hızlı

Valla Niko'cum olta işi süper olur her gün taze balık oh miss gibi bol bol omega :D
Bulaşık işine gelince ben de hoşlaşmam bulaşık işinden, ama zaten teflon falan uydururuz peçete ile bile silsen olur :) Balığa da bir tel ızgara ayarlanır, kamp ateşi közünde fıstık gibi yapılır

Uwww süpeeer beaaa:D niko ylada görüştüğüm gibi o tarihler arası ne Gezi düzenliyoruum:) nedee katılııom:p zateen ateşliyim,1 de tepede güneş,sonra o sıcakda sarfedilen eforrr çıktıımı sıcaklıık tavanaaa:D

Allah yardımcınız olsun dostlar,ama aşırı sıcaklara tikkkkat beaaa;) sadece tecrübelerimden bunu söyleyebiliriim:) ( güneş kremi,mayo,olta tk...vs ):D diğer konularda herkes tecrübelii zateeen,yüreğimiz sizinle;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Bizim bu uzun yol katetme planımız yavas yavas kampa donusuyor gibi, dur bakalım :)
Istersenız sadece Rize-Artvin yapalım?
Hem kamp kurarız falan, yaylalara da çıkarız Serkan'ın dedıgı gıbı, ne dersınız?
Bu seklı de bır dusunelım arkadaslar.
Benım fıkrım uzun yol yapmaktı aslında ama tabı kamp olayı da sımdı cazıp gelmeye basladı :)
Balık falan dedın Niko olayı bitirdin.

Eğer Artvin'e gelirseniz konaklamayı (kampı) Şavşat ilçesinin merkezinde yapın...Oteller falan var.Yaylalarda ayı ,kurt vs vs var.Tehlikeli olabnilir.Geçen senelerde bunları duydum...yaylalara sadece sabah vaktınde cıkıp gezip geri dönün.

• Beğen
Bence uzun soluklu bir tur olsun kamplı gezili sindire sindire, zamanı yetmeyen belli bir bölümüne katılır, çekirdek kadro full gider, bence minimum 15-20 günden aşağı olmasın diyorum toplam tur için, tabii ortak bir noktada buluşuruz herkesin fikrine göre...

hakan ağbi,
samsundan başlayıp artvinde biten bir turun uzunluğu herhalde 350-400 km arası olması gerek yine tam emin değilim ama bu mesafeyi 20 güne bölünce kat edilecek mesafe ve bisiklet üzerinde geçirilecek zaman oldukça az oluyor. ;)
çekirdek kadro olarak dişimizi sıktıkmı biz bu mesafeyi zaten maksimum 3 günde katlederiz,olay kampa dönüşüyor galiba :D

@Hakan Yazman

Abi 15-20 gün aşar beni biraz. Ben daha 1 haftanın izinini alma planları yapıyorum. 15 gün zorlar azcık beni. Eğer varsa öyle bir düşünceniz 15-20 güne çıkartmak gibi, ben gelmeyeyim. Engel teşkil etmeyeyim size.

Geri