bisiklethobimiz
Cemsiz 7 Yıl
- Tepki
- 1.526
- İsim
- Coskun ortacakiroglu
- Bisiklet
- Bisan
geçen sene 2016 yazında Sensiz 5 yıl adıyla 53 gün 2.650 km.lik Sarp'tan Kapıkule- Çanakkale- İzmir Bisiklet turumu sağ salim bitirdim.
bu sene 2017 yılı Cemsiz 6 yıl adıyla eğer başara bilirsem 64 gün sürecek Antalya çıkışlı Ankara sonra Konya İç Anadolu Turu devamında Eskişehir üzerinden İç Ege turu düşünüyorum. geçen sene sahil deniz kenarı olması daha rahat km. yazarken bu sene İç Anadolu'nun rampaları olması. ilerledikçe yolu çizmeyi düşündüm.
2011 yılında oğlumu Ewing Sarkoma (kemik Kanseri ) kaybettim.
Bu senede Oğlumun anısına CEMSİZ 6 YIL FORMAMIZLA
Bisikletim Sırdaş'la Pedallamayı düşünüyorum.
Handikaplarımız; 64 yaş, 105 Kilo, sol ayak kasıktan %100 tıkalı, ayağıma yan damarlardan %40 kan geliyor, artılarımız: Oğlumun Adı ve Anısı
Bisikletle gidebildiğim yere gidip, gidemediğim yerde yürüme, oda olmazsa araçla devam etme.
Sırdaş'ımla ilk defa gideceğim yerler. yüksek kilometreler yapmayı düşünmüyorum. yer yer yöresel bilgiler bilmediklerimizi öğrenme olacak, formamız hazırlanıyor. eksik bilgileri yine buradan tamamlayacağım. 100 gün civarı bir süre kaldı. web sayfam (link) da resimleri, videoları ve yazılarını dönüşte paylaşmak dileğiyle Allah Utandırmasın.

bu sene 2017 yılı Cemsiz 6 yıl adıyla eğer başara bilirsem 64 gün sürecek Antalya çıkışlı Ankara sonra Konya İç Anadolu Turu devamında Eskişehir üzerinden İç Ege turu düşünüyorum. geçen sene sahil deniz kenarı olması daha rahat km. yazarken bu sene İç Anadolu'nun rampaları olması. ilerledikçe yolu çizmeyi düşündüm.
2011 yılında oğlumu Ewing Sarkoma (kemik Kanseri ) kaybettim.
Bu senede Oğlumun anısına CEMSİZ 6 YIL FORMAMIZLA
Bisikletim Sırdaş'la Pedallamayı düşünüyorum. Handikaplarımız; 64 yaş, 105 Kilo, sol ayak kasıktan %100 tıkalı, ayağıma yan damarlardan %40 kan geliyor, artılarımız: Oğlumun Adı ve Anısı
Bisikletle gidebildiğim yere gidip, gidemediğim yerde yürüme, oda olmazsa araçla devam etme.
Sırdaş'ımla ilk defa gideceğim yerler. yüksek kilometreler yapmayı düşünmüyorum. yer yer yöresel bilgiler bilmediklerimizi öğrenme olacak, formamız hazırlanıyor. eksik bilgileri yine buradan tamamlayacağım. 100 gün civarı bir süre kaldı. web sayfam (link) da resimleri, videoları ve yazılarını dönüşte paylaşmak dileğiyle Allah Utandırmasın.