Scudo Sports

temmuz 17 çıksak, alabildiğine karadeniz yapsak?

kerem seckin

Daimi Üye
Tepki
247
hazırda bir karadeniz turu aradım ama bulamadım.
belki benim gibi düşünen arkadaşlar olabilir diye böyle bir fikri paylaşmak istedim.

anahatları ile şöyle birşey olsa:

17 temmuz cumartesi sabahtan yola koyulsak
karadeniz sahil şeridine doğru açılsak
günde max 90-100 km yapsak
1 hafta ile sınırlasak (malum izin durumları)
uygunsa pansiyon degilse çadır konaklama yapsak
bol hamsili bol yemekli bol resimli bol yeşilli bişey olsa?
gidebildiğimiz yere kadar gidip 6.7. gün ulaştığımız ana bir şehirden
bisiklet parasını da verip bir otobüs ile istanbula dönsek

katılım olur mu şöyle 5 kişi falan
çok mu zor olur?
artısı eksisi ne olur?

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Scudo
Merhaba,
"Alabildiğine Karadeniz"in doğusunu tek başına (Samsun-Sarp) geçtim, batısı için (İstabul-Samsun) Temmuz'a (iki kişi) plan yaptım. Sonra antreman olarak Yalova-Armutlu-Gemlik yaparak sıcakta Batı Karadeniz yollarının ne kadar yıpratıcı olabileceğini görüp Temmuz planından vazgeçtim. Ya sonbahar ya da ilkbahar daha iyi olur diyerek.
Doğusu için rahat geçersiniz diyorum. 5 günde Samsun-Sarp (yol düz, karşı rüzgar haricinde bir zorluk yok) yapabilirsiniz (600 Km.) Sadece tüneller için iyi bir far edinin.

Şimdiden kazasız ve kayifli turlar.

five

yazısı :
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=28310&highlight=tek+ba%FE%FDna+samsun+sarp

bence temmuzda gidilecek en güzel yol ünyeden hopa hatta artvin ardanuç cehennem ağzı fırtına deresi falan olabilir ;) batı karadenizden daha güzeldir cuma akşamından yola çıkıp cumartesi sabah ünyeden tura başlayıp artvine kadar 8 günde gidersiniz ama yolda pek bi güzellik kalmadı hep otoban artık siz en iyisi o rotayı boşverin eylülde ramazandan sonra akdeniz ege turu düşünün ;) antalyadan izmire çadır kamplı güzel bi tur olabilir benim hayalimdi ama aileden izin çıkmadı hala bi ihtimalim var gelmek için kaçabilirim :)

yok hocalar pek ilgi yok zaten
benim de en uzun seyahatim 80 km yi geçmedi
halihazırda bir aktivite varsa ona yazılırım yoksa böyle olmayacak.
yorumlar için teşekkürler

ben şuan şehir dışındayım istanbula dönünce iznik turumuz olacak ona bekleriz. bu arada akdeniz ege turunu iyi düşün ben büyük ihtimal kaçıcam şuan fethiyedeyim yol süper :)

aynı taihlerde dpğu karadeniz turu düşünüyoruz. fikri olanların düşüncelerini bekliyoruz. inşallah yollarda karşılaşırız.

Geri