yunus50
Üye
- Tepki
- 75
- İsim
- Yunus Emre Karaman
- Bisiklet
- Bianchi
Öncelikle herkese merhaba. Ben Ümit bisikletin Alanya modelini kullanıyorum. Avatarımda gözükmekte. Bugün ilk kez temizlemek istedim. Çünkü karda ve yağmurda binmiştim. Çok fazla kirlenmişti. Henüz bu konularda yeni olduğumdan ve final haftası nedeniyle fazla vaktimin olmaması nedeniyle bir ıslak bir de kuru mendil alıp silmeyi tercih ettim. Hemen hemen her yerini sildikten sonra son bir kez bisikleti ters çevirdim ve zincir sistemini hem kontrol ettim hem de biraz öğrenmek için inceledim. Başka hiç bir şey yapmadım.
Sonra bisikleti düzeltip bindiğim zaman ön frenimin daha az tuttuğunu fark ettim (ayrıca ön frenimi sıkınca aşırı rahatsız edici bir ses geliyordu jantı sildikten sonrae da bu ses gitmedi)ve de hız ölçerim çalışmıyordu. Daha doğrusu ilerleyişimi algılamıyordu. Saati ve şimdiye kadar hesapladığı mesafe bilgileri vb. duruyor. Ama hız göstergesi hep sıfır. Bunların nedenini ve çözümünü sormak istiyorum.
Hız ölçerim bu:
(link)
Sonra bisikleti düzeltip bindiğim zaman ön frenimin daha az tuttuğunu fark ettim (ayrıca ön frenimi sıkınca aşırı rahatsız edici bir ses geliyordu jantı sildikten sonrae da bu ses gitmedi)ve de hız ölçerim çalışmıyordu. Daha doğrusu ilerleyişimi algılamıyordu. Saati ve şimdiye kadar hesapladığı mesafe bilgileri vb. duruyor. Ama hız göstergesi hep sıfır. Bunların nedenini ve çözümünü sormak istiyorum.
Hız ölçerim bu:
(link)