Scudo Sports

Temiz Sedona Kask

Tepki
12
Bisiklet
Scott
Geçen sene aldığım bisikletle uyumluydu, bisikleti sattığım için elden çıkarıyorum. Az kullanıldı. Herhangi bir darbe veya sorun yoktur, genellikle buff ile kullanıldığından içi de gayet temiz. İstediğim fiyat 25 tl. Herhangi bir pazarlık söz konusu değildir. Kargo alıcıya aittir. İstediğiniz kargoyla gönderebilirim.
Özellikler: Sedona Kask (model adını bilmiyorum), L beden, mavi-gri-siyah.

(link)

(link)

Scudo
Selam, Melih bey almaz ise ben de talibim.

Teşekkürler.

Kask Salı gününe kadar Melih Bey'e rezerve edilmiştir.

Bir yerde okumuştum ve izlemiştim kaskın 2. eli olmaz. Kask dura dura zaten çürüyormuş. Yani canını emanet ediceğin şeye 25TL vermek bile mantıksız. Tabii ki bu işe karşı değilim ama yani bana garip geliyor açıkcası. Düşünsenize canınızı 25TL lik bir çürük kaskta taşıyorsun ne kadar saçma. Sakın yanlış anlamayın beni buda benim düşüncem.

Okuduğum en saçma yorum. O zaman 3 ayda bir değiştirelim kasklarımızı. Ya da ne kadar sürede çürüyorsa artık.. Bu kask dedemden falan kalmadı Üzeyir kardeşim, geçen sene aldım bu sene satıyorum.

Bir kaskın kuruma süresi ortalama 3 yıldır , bu nemsiz yerleşkelerde azalabildiği gibi nemli yerlerde ömrü uzuyor.. Ona bakarsanız mağazada da raf ömrü uzaltılmış ürünü sıfır diye alırsınız ama çoktan kurumuştur. Kask satışında bir saçmalık yok ve 20 liralık bir kask bile olsa kafanızın derisinin yüzülmesine kafa tasınızın çatlamasına engel olabilir "hiç yoktan iyidir" İyi satışlar saygılar

Geri