Scudo Sports

Temiz kullanılmış 2013 Merida Matts Tfs300..Gıcır gıcır...

1000 tl ye mümkün değil..Teşekkürler...

Scudo
Guncellemeye devam 1400 Tl ..fiyatı düşürmeyeceğim..bekleyen varsa beklemesin hiç

Guncellemeye devam 1400 Tl ..fiyatı düşürmeyeceğim

+++güncel...fiyat anlaşmalı...

son parti indirim 1300 tl...

1300 tl ye artık kaçmayacak fiyat..

Aksesuarlarin resminide koyarmisiniz? Bide bisey sorcam vites sistemi guzel ama slx-alivio-acera cok karma degilmi? Yani sorun cikarmiyormu?

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tabi akşama yollarım...Zaten bisikletin üzerindekiler fabrika çıkışı..Yani ben birşey değiştirmedim..Performansında en ufak bir sorun yok..on arka vites ve kollar birbiriyle ilişkisi olan ama ayrı çalışan parçalar olduğundan herhangi bir olumsuzluk yok..Ayrıca almayı düşünen kişilere şunu söyleyebilirim hardtail de devam etseydim kesinlikle satmazdım..kadrosu gerçekten çok kaliteli ve gerekirse zamanla üzerine yapılacak geliştirmelere değecek bir kadro ve bisiklet....saygılar....İlan güncel ve 1300 tlye pazarlık payı yoktur...Lutfen teklif etmeyin...

İlan güncel...Bisikletin resimlerini güncelleyecektim zaman bulamadığım için böyle güncelliyorum şimdilik...1300 tl xcm maşayla 1800 tl havalı manitou maşayla güncel

İlan güncel...Bisikletin resimlerini güncelleyecektim zaman bulamadığım için böyle güncelliyorum şimdilik...1300 tl xcm maşayla 1800 tl havalı manitou maşayla güncel

Güncel---Ürün çok diri ve temizdir..Resimlerin kalitesizliği için kusura bakmayın:)

Geri