Scudo Sports

Temiz amortisörlü mtb kadrosu arıyorum..

Salih Manavoğlu

Daimi Üye
Tepki
485
Bisiklet
Cannondale
selam arkadaslar, amortisorlu mtb kadrosu arıyorum..
buradan, mail ya da telefon yolu ile görüsebiliriz.. 532 226 02 33

Scudo
belirtmeyi unuttum; kadro boyunun 15,5 - 16 olması ilk tercihim olacak..

@Salih Manavoğlu

Bende de böyle bir kadro varda şunu sormak istiyorum..
Amortisörlü derken bildiğimiz şu kadronun ortasında bulunan yaylı sistemden bahsediyorsunuz değil mi? Maşadaki süspansiyonla çift amortisörlü olacak..

Alüminyum ya da aklınızda başka bir marka var mı? Dawn-hill olarak mı kullanacaksınız?:rolleyes:

specialized p1 2007 satıom arkada x5 aktarıcı amotisör marcocchi pro kadro biraz küçük 12 veya 13 inç frenler bb5 set truvativ aynakol öle yani bi düşünün bisikletim temizdir çizik yk denecek kadar az

specialized p1 2007 satıom arkada x5 aktarıcı amotisör marcocchi pro kadro biraz küçük 12 veya 13 inç frenler bb5 set truvativ aynakol öle yani bi düşünün bisikletim temizdir çizik yk denecek kadar az

kadronun maddasi cr moli ön jant 26 arka jant 24 inç

arkadaslar bu bahsettiğiniz p1, hartail kadrolu değil mi ?

Bende de böyle bir kadro varda şunu sormak istiyorum..
Amortisörlü derken bildiğimiz şu kadronun ortasında bulunan yaylı sistemden bahsediyorsunuz değil mi? Maşadaki süspansiyonla çift amortisörlü olacak..

Alüminyum ya da aklınızda başka bir marka var mı? Dawn-hill olarak mı kullanacaksınız?

hocam aslina bakarsanız sizin de biraz bahsettiğiniz üzere benim konu biraz eksik oldu...

kadro, maşa ile bisiklet cift amortisörlü olacak. ben sadece kadroyu arıyorum.. maşa ve diğer parçalarım mevcut.

en önemlisi ve mesajı hazırlarken atladığım; bisikletin full suspansiyonlu bir xc bisikleti olmasını istiyorum. downhill kadrolarına ayrıca bir ilgim var fakat türkiye sartlarında verimli kullanılamayacağı düsünüyorum.. yani sonuc olarak kadronun xc uygunluğu tercihimde öncelikli bir hal alıyor..

materyal olarak alüminyum, cromoly, carbon ya da hybrid olması cok onemli değil.. sadece alüminyuma daha sıcak bakiyorum.. karbon bir hartailim var ve gercekten cok ihtimam istiyor..

umarım kısa zamanda uygun biseyler cikar.. :)

çok enteresan bir durum gercekten :) ısrarla başlıkta da belirtmeme rağmen neden hartail kadrolar yazıldı çizildi anlayamadim..

acaba bende bir yanlislık mı var :) diye düşünmeye başladım... :rolleyes:

aradığım kadroyu buldum.. ilgilenen ve izleyenlere teşekkürler.. :) mesaj kalabalığını önlemek açısından moderatör arkadaşım arzu ederse konuyu silebilir..

@Salih Manavoğlu

link deki kadro satılıktır (maşa hariç) 400 tl tel 0 542 6468803

Geri