Scudo Sports

Temel antrenman bilgisi

Bisiklet sporuna ilgi duyan , başlamayı düşünen arkadaşların özellikle okuması gereken oldukça yararlı bilgiler içeriyor

Scudo
Bilinmesi gereken temel bilgiler verilmiş peki neden burada Türkiye şartlarında prof koşan arkadaşlar ve antrenörlerimiz Verilen teknik bilgileri şekillendirecek nasıl kullanımını öğretecek bilgileri paylaşma gereksinimi duymamış? Antrenman programlarımızın paylaşılması bir çok yeni başlayan arkadaşlara yol gösterecek ve bisiklet sporuna gelişiminde katkıda bulunacak. Ülkemizde her şehirde bisiklet klübü yok hatta kimi şehirlerimizde Böyle bir sporun ve yarışların olduğundan dahi haberi yok! Tabi konuya bir de şöyle değinmek daha doğrusu eleştiride bulunmak istiyorum biz her konuda millet olarak benciliz. Birçok sporcumuz kendilerini ispat etmelerine rağmen bilgilerini paylaşmaktan imtina ediyor. Aramızda belki benim yaşım kadar bisiklet geçmişi olan ve bir çok dereceler almış başarılar katetmiş büyüklerimiz bu konuda özverili bulunarak bizlere kaynak olacak bilgilerini paylaşırlarsa çok memnnun olurum.

Güzel yazı, faydalandım. Bisiklet için neler gerekiyor acaba?

Forumda bir yerlerde henüz bende garmin edge yokken garmin için kuvvet ve dayanıklılığı arttırmak için hazır programlar verilmişti.
Elinde böyle programlar olanlar paylaşırsa çok makbule geçer :)

Geri