Scudo Sports

Telefonlara indirilen köpek kovucu işe yarıyor mu?

@Erbay
ya zarar vermek amacım değil tabiki, önlem diyelim bizim arkadaş grubundaki 2 kızı ısırdılarda köpekler bir arkadaşın diz fena ptladı vs grupta bir deli lazım bu konularda o da ben oluyorum :koptum:

@Heisenberg
(link)
ürün bu ben 22 ye almıştım araştır biraz uygun fiyatlıyı al

Scudo
@m.klcts kopğe uçan tekme atıyorum.işe yarıyor. Kaçıyor hemen. Ama buyık kopeklerde deneyemedim henuz Sende dene bence

Ya bu şok cihazı nasıl bir acı veriyorveya nasıl bir etkisi var ? üzerinde kullanılan biri varmı aramızda :D

@OsmaniyeRehber
valla 5 6 yıl önce farklı bir cihaz vardı bende otoparkta çalışırken elemana yaptık çocuk kısa süreli bir baygınlık geçirdi sonra hiçbir sıkıntı olmamıştı :D

Almayı düşünüyorum da ama önce kendi üstümde denesem mi diye düşünüyorum o yüzden sordum :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
iki üç tane köpek grubu saldırınca genelde karşı saldırı çok işe yarıyor. korkup kaçıyorlar. deliyle deli omak lazım. ama özel görevi olan çoban köpekleri gibi köpekler özellikle mesai saatindelerse tehlikelidir. karşı saldırı ters tepebilir. ikinci bir koruma yöntemi bulundurmak şart. arkadaşın önerdiği şok cihazı işe yarayacak bir şeye benziyor. ben bisikletimde yakın döğüşler için bir alet bulunduruyorum ama köpekle başetmek zor olur. şok sesi iyi geldi bana da.

Geri