Scudo Sports

Tektro Quartz R720 Fren Ayakları ve Sıfır Baradine Pabuçlar

@Yunus ilkinci

Uymaz. En önemli sebebi, kadroya taktığınızda bacakların boyunun yetişmeyecek olması. 700x23C lastikli melez bisikletimin ön tarafında R570 kullanıyorum, maşa yol maşası olduğundan sorun olmuyor fakat arka taraf için uzun bacaklı, eski tip side-pull fren kullanıyorum tam performans vermemesine rağmen. R570 olmuyor, çünkü kadrodan jantlara yetişmiyor bacaklar en alt konumda dahi.

Diğer muhtemel sebep ise jantlarınıza ve lastiklerinize uyum sağlamama ihtimali. Bu konuda detaylı bilgim yok fakat ilk söylediğim şeyden eminim. O yüzden sizin için uygun değil bu model. Belki uzun bacaklara sahip (long reach dual pivot diye geçer) modeller (misal; Tektro R559) sizin için uygun olabilir, araştırmanızı tavsiye ederim.

İlan günceldir. MTB ayakkabı ile takas edilebilir. Ayakkabının temiz durumda olması tercih sebebidir.

Scudo
İlan günceldir. MTB ayakkabı ile takas edilebilir. Ayakkabının temiz durumda olması tercih sebebidir.

28. Jant 1.40 lastiğe uyar mi acaba.bir bilginiz var mi bu konuda

Mevcut frenlerinizin kadroya bağlandığı delik ya da cıvatanın, fren bacaklarının hizasına olan mesafesi 49 milimetreyi aşmıyorsa bir ihtimal olabilir. Fakat aşacağını düşünüyorum. Bisikletinizin modelini özelden yazarsanız, bakalım.

Geri