Scudo Sports

Tekirdag D-100 bisikletseverleri :)

a.valverde

El Imbatido
Tepki
2.715
Dostlar ,

Bu sabah Sarkoy'den Istanbul'a donus yaparken , 07:00 suarlarinda Tekirdag - Istanbul yolu uzerinde , antreman icin pedal ceviren dostlari gordum. Hic birini sahsen tanimiyorum ancak , ben arabayla gecerken , her birine selam verdim , korna calarak.
Bu sahneyi gorunce insan ne kadar mutlu oluyor anlatamam. Bu spora gonul vermis ve bu amac ugruna hayatindan odunler/zamanlar vermis tum dostlara tesekkur ederim.,
Iyi ki varsniz :)
Sevgi ve Saygilarimla.,

Scudo
@IAMCYCLING mumkun mertebe bu konuya dikkat ediyorum , sizler gibi , selam vermek en azindan kendimizce ,"biz de bisiklet suruyoruz ve su an sizinleyiz" demek icin kisa bir selamlama cok iyi oluyor.

• Beğen
Tepkiler: IAMCYCLING
Sizi bulmuşken sorayım.
Ben Çorlu'da okuyorum.
İstanbul-Bakırköy'de ikamet ediyorum.
Okul yaklaşık 100 kilometre mesafede ve gitmeyi denemek istiyorum açıkçası ama gözüm yemiyor.
Günlük 25-30 km sürüyorum claris set yol bisikletim var.
Maps hakkında bilgi verebilir misiniz?

@brstrmn , bana da sordugunuzu varsayarak ; sahsi fikrim , bunun su an icin cok dogru olmadigi yonundedir ancak , benden cok daha profesyonel dostlar, sizi bu konuda aydinlatabilir.
Ayrica , uzun tur icin , bu yolun durumunu da goz onune alirsak , ortalamalarinizin cok altinda hizlar olusacaktir ve bu da cok hizli kadans kaybina/guc ve psikolojik guc kaybina yol acacaktir. Bu baglamda , bence , bu durum sizi cok zorlayacaktir, su an. Ancak ilerisi icin bu denenebilir , antreman sıklıklari tabii cok onemli.

Keşke banada böyle insanlar denk gelse bana ancak yakından geçen apaçiler kırmızı ışıkta beklerken korna çalanlar (bu arada yeşil ışık daha yanmamış ) sırf dalga geçmek için yanıma yaklaşanlar sizin karşılaştığınız insanlar çok nadir insanın karşısına çıkıyor :(

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Günlük 25-30 km sürüyorsanız birden 100km denemenizi tavsiye etmem, muhtemelen ciddi problemler yaşarsınız. Öncelikle günlük 60-70km yi en az 23 ortalama ile gitmeyi deneyin, rahatlıkla bunu yapmaya başladığınızda 100km deneyebilirsiniz.

• Beğen
@CeRKeZ kesinlikle katiliyorum ve cok onemli bir konuya temas etmeniz nedeniyle, sizin sayenizde ve izninizle tekrar belirtmek isterim, antreman programi ve sabir cok cok onemlidir, uzun kilometreler icin.

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
@brstrmn Günlük maksimum 20-25 km sürerken bir gün kendimi denemek adına 100 km sürdüm katlanır bisiklet ile.
Biraz zorlanırsınız fakat illâ ki gidilir önemli olan vazgeçmemek, yokuş gelince pes etmemek düz yol zaten gidiliyor.
Eğer yanınıza bir arkadaş bulabilirseniz ki bence mutlaka bulun her türlü gidersiniz.

• Beğen
Kadıköy-Pendik arası olan sahil güzergahında genci-yaşlısı,bayanı-erkeği insanlar bana selam veriyor,ben onlara selam veriyorum.Merhabalaşıyoruz,günaydınlaşıyoruz:):harika: Gerçekten güzel bir duygu,insan mutlu oluyor.Sevap bile kazanıyoruz,çünkü gülümsüyoruz o da bir sadakadır:D:p

@IAMCYCLING
Gidilebilir evet gidilmez diye bir kural yok. Ancak arkadaşımızın yolu şehirdışı ve devamlı rüzgarlı bir rota olduğu için alışmadan çıkar ve yolda tükenirse ciddi problemler yaşayabileceği için önceden biraz daha uzun mesafe sürmeye alışması gereklidir diye düşünüyorum.

• Beğen
@CeRKeZ Aynı yolu bizzat kendim kullandığım için söylüyorum.
Çorlu'da yaşıyorum.
Alışırsa çok daha iyi olur tabii ki,besin(kuru üzüm,çikolata,muz vs.) ve sıvı takviyesiyle başarabilir fakat havalar çok sıcak ekstra dikkatli olmak lazım.

• Beğen
Bugün tam 50 km. denedim.
21,43 ortalama hızım var.
max. hızım 50,5
tırmanış 400 mt.

not:yarı yarıya bisiklet yolu kalanı anayol.

sanırsam bol mola vererek çorlu'ya ulaşabilirim. :)

• Beğen
Bende şuan turdayım istanbul/beylikdüzünden çıktım yola 5 gün önce şuan çanakkale geliboludayım yollarda çok fazla selam veren insan olmuyor ama marmara ereğlisi civarında çok güzel parkurlar olduğu için inişli çıkışlı çok fazla bisikletçi dostlarla karşılaşmak mümkün

Geri