Scudo Sports

tekirdağ bizi çağırıyor :D

ben ilk basta atladim hemen ama sinavlar icin calisilacak baya konu , okunacak baya kitap , tartisilacak cok fazla teori varmis.Pazar gunu malesef kendimi iktisada adamam gerekiyor gelmemem egitimim icin daha iyi olur cok fazla istiyordum ama zorlamamak lazim sartlari son donemim , sizlere iyi turlar. Kusura bakmayin :(

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Scudo
enver hocam müjde ...
üsküdara bi sele üstü yaptım durumu öğrendim ben saat 06.00 da dikilecem üsküdar -dentur motor iskelesine, saat 06.25 de ilk motor var gemiden bin kat iyi,,beş dakikada ordayım sonra saat 06.30 da sen barboros meydanında olursan bu iş o.k
bu iyi oldu ,bundan sonra hep motor ile geçmece saat 06:30 da beşiktaşta oluyorum volkinin saat en geç 06.15 de üsküdarda olması lazım ,birlikte geçeriz saat 06.15 de volki üsküdar -dentur motor iskeleye gelmen lazım valla geç kalırsan enver dostu kaçırırsın ,,,
bu accu iyice çuvalladı güya bu gün saat 10.00 da ve 16.00 da yağmur vardı ne yağmuru anadolu yakaya gram düşmedi pazar tek yağmur olmayacak bende accuya dava açacağım ,,,;););)

kudret baba karşıdan kenan gelemiyor.ailesi ile başka planları var.önce aile tabi.. bu durumda karşıdan motor ile 6:30 da beşiktaşda olursan süper olur..volkan sana yetişir beraber gelirseniz ne ala.yoksa seni alır tem'e vururuz.bayrampaşa sapağından yetkini alıcaz...yani bu durumda hemen hemen 7-7:15'de tura başlarız gibi görünüyor...avrupa yakasından katılan arkadaşlar nerelerde oturuyor.beşiktaş istikametine veya levent tarafından katılacak olanlar kimlerdi...kimler benimle gelmeyi planlıyor...bunu öğrenip ayarlama yapmam gerek hemen...hava iyi olacak gibi...senin accu cortladı kudret baba. :D:D:D

hemde nasıl cortlamak ,yav zati ısı yüksek sağanak kısa geçişi olursa asla üşümeyeceğiz ,
yok yav kesin 06.30 da beşiktaştayım motor iyi oldu saati,,,,,valla çok iyi 07.15 de başlarsak,,volki akşam girer topiğe ,o 06.15 de üsküdarda olur zannederim,,,

özkan aydın
bisiklet bir kültürdür
sefa ayrılmaz
yetkin palgın
kudret baba
volkan çelik
abdulkadir derebaşı
tacettin alper

bir kişilk kontenjan açık olsunmu enver hocam,,, prosedürler ağır tabi herkez kendi ile yarışacak lastiği patlayan değiştirecek tabi kendisi,,,260 km bu dile kolay fazla rampa yok oralarda kartepe gibi 18 km rampa olsa yer bitirirdi bizi,,

@Kudret Kurtcebe

enver avcı beşiktaşa gelenleri alacak
özkan aydın avcılara kendi gelecek
bisiklet bir kültürdür bu arkadaşdan bir ses çıkmadı henüz.
sefa ayrılmaz gelmiyor
yetkin palgın bayrampaşa sapağından alacağız
kudret baba beşiktaşa gelecek
volkan çelik beşiktaşa gelecek
abdulkadir derebaşı kağıthanede oturuyor beşiktaşa gelecek
tacettin alper b.çekmecede oturuyor ama ses çıkmadı.

geleceklerde güncelleme yaptım kudret baba.kontenjanda yerimiz var...sadece tacettin belirsiz...foruma girmiyor sanırım.girerse foruma konuyu okuyup kararını verir.biz 7-7:15 gibi avcılardan basacağız..ona göre yolda katılmak isterse b.çekmece tarafında bekler bizi...

Kararı sen ver Kudret abi işi önceden belirleyin ona göre program yapalım Hanginiz ön takım kaptanı olacak ; hanginiz arka takım kaptanı ? Enver son performansıyla ön takım kaptanı olacak gibi gene en arkada senle ben varız ikimizide iyi şanslar inşallah bu adamlar bizi paspas gibi çiğneyip gitmezler.İstersen ben sabaha karşı çıkıp kumburgaza doğru yamuk çivi ,raptiye atıp geleyim siz avcılar'a gelene kadar.
:cool::Skull-175

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
bi kere geliyorsun kendimiz ile yarış yapacağız tabi telsizler olur bende cep yok bi tane telsiz olması lazım ki arkada tekerim patlarsa size haber vereceğim ve siz devam edersiniz beni beklemeyin,,giderken çok yüksek tempo yapmayacağım çünki lodos var ona karşı gitme durumu dönüşte arkadan bazı yerlerde bizi itecek tempomu koruyacağım evet bence gelmez isen çok şey kaybedersin özkan kanka sensiz olmaz,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi ben de baktım bugün motor saatlerine dediğin gibi 6.25 gibi başlıyo seferler, ben de dediğin saatte orda olurum, görüşmek üzere...

@Kudret Kurtcebe

Giderken avcılar rampası var ki biz sanırım orayı araçla geçicez, bir de silivri ile tekirdağa girerken bir kaç rampa var ama en uzunu ve zoru geri gelirken, büyükçekmeceye çıkarken ki rampa...

@VOLKAN ÇELİK

o,k aman kaçırma bu tur kaçmaz,,,,,benim kafamda güzel bi plan var enver hocam evet derse ağır olay kartepe -otel yalnız mesafe 155 km de kalır bunun 18 km rampa zati sen o 14 km de durmadan çıktın tozunu yedim, ben sekizinci oldum ,,, 6 ıncı olmuştun ,,,ilk 13 de ,,,evet gebzeye kadar araç olur gebzeden maşukiye tam 73 km sonra rampa 18 km ,,iniş 28 km suadiye ordan rahmiyeden gölcük ve topçular 35 km felan yaklaşık 155 km felan ,,,,,,dönüşte tekirdağ dönüşünde bizi çetin rampalar beklemekte yalnız lodos arkadan itecek lodos olması hemde batıdan olması avantaj ,,,ben gidişte genede asılmayacağım tempomu koruyacağım, enver dost sen her ihtimale karşı telsiz getir ben durumumu söylerim lastik patlarsa sana haber ederim devam edersin,,,

güzel bir tur olucağından eminim bol pedallı günler başarılar

@Kudret Kurtcebe

abi telsizler hazır.merak etme.dün akşam gidonumu değiştirip üzerinde triathlon bar olan gidonumu bağladım..resmen yatarak gideceğim yolda.benim için çok rahat olacak...rüzgarın dönüşte arkamızda olması yemek sonra oluşan hamlığı rahatlatacak...dönüşte hepimizin canını sıkacak olan b.çekmece rampası ama bitişe yaklaşma duygusu o rampayı kısa sürede almamızı sağlayack bence..

orta kanala geçmece malum hafta sonu forum göçüyor,,,evet rüzgar iyice düştü 18 km saat 16.00 ya kadar 16.00 dan sonra zati tur sona yaklaşır yağmur sıfır en düşük ısı gece yarsı 15 derece saat 01.30 a kadar motor var ama erken biter bence gemiye karaköyden yetişebilirim saat 23.00 den önce oluruz gibime geliyor,,,saat 23..00 de yataş,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

4.olmuştum abi:)
Yarın sabah 06.15 te Üsküdar da görüşmek üzere, sen telefon kullanmıyodun galiba ama bir aksilik falan olursa cep telefonumu yazıyorum 0532 693 36 58, sabah görüşmek üzere, herkese iyi geceler...

@VOLKAN ÇELİK

volki saat 06.25 motoruna bineceğim ,,06.15 de buluşmaca,,,evet iyi geceler herkeze ,,,evet unutmuşum aradan epey zaman geçti geçen sene haziran ayı idi galba kartepe,,,

Sanırım öyleydi ama o zaman daha antremanlıydm yarın biraz zorlayabilir beni...

foruma bir süre giremedim ama şimdi buradayım. avcılardan hareket saatınızden yaklaşık yarım saat sonra gibi b.çekmece mimarsinan E5 üzerinde yolunuzu gözlüyo olucam

tacettin yarım saatden önce varırız muhtemelen.cebimi yaz ne olur ne olmaz..0533 491 70 59

Geri