Scudo Sports

Tekeri Dengeli Dengeli takmanın püf noktası ?

PIERzig

Üye
Tepki
16
Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle :)

Fotoğrafta okla gösterdiğim teker aralıkları eşit değil ,tekeri bi türlü eşit takamadım.Göbeği kulağa tam oturttuğumda böyle aralıklar eşit olmuyor.Bunun püf noktası var mıdır acaba
Yoksa benim kadro mu yamuk.
Akord ayarında az kacıklık var kabul ediyorum ama ondan da olmaz heralde

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/04/29/1ugUv.jpg

Scudo
abi kadrodan değil o akorddan dolayı aynısı bende de var...orta göbeğin ordan çok belli oluyor özelliklede .... jant göbeğini ortalamak gerekiyor güzel bir akord yapılması lazım

bozulan akorddan çok örüm aşamasında yapılan bir hata gibi, tekerleğiniz örülürken göbek tam ortalanmamış bence, akord ile düzelir sanıyorum :)

Tamamdır anlaşıldı milin biraz sağa kaydırılması lazım yani neyse akordtan olmaması lazım dı zati zira cok az bi ayarsızlık var bi ara gideyim hallettireyim .Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar :)

Tekerlekleri yerine tam olarak oturttuğumuzu sandığımızda çoğu zaman bu şekilde yamuk kalır.

Burada en kolayı;
- Tekerleği yerine takıp,
- QR'ı tam kapatmadan önce hangi taraf yakınsa o taraftan hafif hafif vurarak ortalamak
- En sonunda tekeri ortalanmış şekilde sabit tutarak QR'ı tam olarak kapatmak..

istesenizde tekeri bu kadar yamuk takamazsınız. en dengeli takmak bisikleti ters çevirip takmak. jant kadroya göre örülmemiş bombe ve çektirme denilen işlemin ezbere yapılmasından kaynaklanan bir sorun 1 pul ile geçici bir çözüm bulabilirsiniz. kadronuza göre bombe ve çektirme için ördürme parası vermeniz gerekir.

benim arka tekerde aynı sorun vardı, mil ile araka maşanın arasında boşluğu kapatacak bir pul vb. koyabilirsin

Sorunun 7.5 liraya hallettim arkadaşlar dediğiniz gibi jant ortalanmamış usta sol telleri cektirerek ortaladı yardımınız için teşekkürler

Geri