Scudo Sports

Teker Yamukluğu (Kayması)

Scudo
@kubilay1979 masanın soluna dogru bir yanasma var gibi ama sorun cikarmiyor gibi.
-Akort duzgun sanirim teker donerken yalpa olmuyor degil mi?
-Quick release konk yayları dogru takılı mı? Bazen bu da kucuk sapmalara neden oluyor

@kubilay1979 masanın soluna dogru bir yanasma var gibi ama sorun cikarmiyor gibi.
-Akort duzgun sanirim teker donerken yalpa olmuyor degil mi?
-Quick release konk yayları dogru takılı mı? Bazen bu da kucuk sapmalara neden oluyor
Hocam sorunu hallettim gibi quicklock yapan çubuğu gevşettim eğikliği düzeltip sıkıştırdım.
son olarak anlamadığım küçük birşey var, nedentüm yük quicklock un ortasındaki ince çubukta? Çok saçma geldi bana, civataların takıldığı göbekvidasında olur sanıyordum. Normal mi? Ben yanlış monte etmiş olamam yani diğer türlü olmuyor zaten. Yayları kenarda olacak şekilde kilitledim, maşanın tüm yükü de bu ince çubuğun üzerinde. Sayfılar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@kubilay1979 Hocam bir yanlışlık olabilir, çünkü Quick Release sadece sıkıştırma görevi görüyor. Maşanın içi boş mile oturması gerekiyor. Rica etsem o kısımları yakından çekip atar mısınız? O şekilde binmek tehlikeli olur.
Bu fotoğrafta ki gibi göbeğin üzerinde takılı olan mile oturması gerekiyor, diğer türlüsü zaten çok zor.
(link)

• Beğen
Tepkiler: kubilay1979
İyi pedallamalar.Yeni üyeyim ve konu açamadığım için buraya yazıyorum.Kurallarıda bilmiyorum.Hata yapıyorsam uyarırsanız sevinirim.Benim bisilletimin jantı sol tarafına (disk tarafına doğru)kayıyor.kadro kulağının orda 1-2 mmlik gemişleme var kadroda.Ondan kaynaklı kayma olabilir mi ? Mandalı açıp elimle ortaladığım zaman bir süre sonra yine kayıyor.Bu yamukluktan olabilir mi ? Kadrodan ise kadroyu nasıl düzeltebilirim(1-2mm kadar birbirlerine yaklaşması gerekecek kadro kulağının orası) yada jant akordu yaptırarak düzelttirebilirmiyim ?

Geri