Scudo Sports

'Tek tekerlek' faciası: 5 yaralı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
'Tek tekerlek şovu' kazayla sonuçlandı. Pendik'te ön tekerleğini kaldırarak yol alan motosiklet sürücüsü kaldırıma çıktı, yayaların arasına daldı. Kazada, arkasında oturan arkadaşıyla birlikte biri bebek, biri çocuk, 5 kişi yaralandı.
(link)
:eek:
Hep bu tarz kişiler yüzünden,insanlar bisikletlilere/motorsikletlilere kötü gözle bakıyor veya saygı göstermiyor..Testosteronu yüksek olan gençler,motorun önünü kaldırmak yerine,kerhaneye filan gidin..!

Scudo
Ülkedeki eğitim, sosyal yaşam, eğlence anlayışı gibi kavramların günümüz kalitesini gözümün önüne getirince şaşırasım gelmiyor böyle şeylere.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Hem motosiklet hem de bisiklet sevdalisi olarak bu tur insanlardan hefret ediyorum diyebilirim. Bu araclarin insanlar gozundeki imajini kirletiyorlar kendilerinden uzaklastiriyorlar sonuc ne oluyor bu araclari olmasi gerektigi gibi kullanmak icin hayaller kuran gencler olarak bizler ailelerimizle tartisiyoruz sacma sapan munakasaya giriyoruz. Ben hakkimi helal etmiyorum abi .

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Ondan sonra motorcular/bisikletliler kötü.

Ben bunlardan her gün onlarca görüyorum. Neden ihbar edemiyorum? Neden benim çektiğim video kanıt sayılmıyor? Neden polis çağıramıyorum?

Cezasız bırakırsan gün gelir biri cinayet işler. Hukuk dilinde buna "bilinçli taksirle ölüme sebebiyet vermek" diyorlar.

Öğrenilmiş çaresizlik, her gün bunları görüyoruz ama susup sineye çekmek zorunda bırakılıyoruz.

Geri