Scudo Sports

Tek tekeri yakalamışlar:)

@UTK~16

Vatandaşın garip merakları için imkan yaratmak, devletin görevleri arasında yoktur. "Devlet bunlara yer yapsın, apaçiliklerini orada yapsınlar." hiç makul bir talep değil, birkaç kişinin zevki için devletin milyonları harcanmaz. Herhalde ülkemizde en popüler hobilerden bir futbol, devletin herkesin hizmetine sunduğu kaç tane nizami futbol sahası var?

Ben de golf oynamak istiyorum, devlet bana golf sahası vermediği için topumu ve sopamı alıp sokağa çıkıp sağa sola atış yapabilir miyim? Golf topu insanların kafasına, evlerin camlarına, arabaların kaportasına falan zarar vereceğine devlet bana 300-500 dönüm yeşil alan ayarlasın, orada oynayayım, değil mi?

Motor sporları ile gerçekten ilgilenenlerin bedeli karşılığı yararlanabilecekleri pistler mevcut bu arada.

Scudo
@ahlaksız Çünkü yol bisikleti olan adam <30 km hızla sürmez.

@Harun.
En son 39 km yaptım,19 ortalama ile..!

Şunu demek istiyorsunuz değil mi;''Sen yol bisikletinle mutlaka şehir içinde hız sınırını geçiyorsun,yani suç işliyorsun,bu bakımdan tek teker yapanlara laf edemezsin..''
Bu doğru bir mantık değil..Ben yürüdüğüm yola da tükürürüm..Suç mu?Suç ama yapıyoruz işte..Hız sınırını geçtiğimiz de oluyor..Suç mu?Suç ama yapıyoruz işte..

Buradaki suç,başka işte..Bunu şuna benzetelim..Mesela trafikte makas atanlar..Bu kişiler trafikte ilerliyor sonuçta..Hızlılar ama çoğu kişi zaten hız sınırını ihlal ediyor..Peki,sorun ne?Sorun hız değil,sorun başkalarının hayatını tehlikeye atmaları..Buna hakkın yok işte..
Trafikte makas atmakla,yere tükürmek arasında fark var yani..İkisi de suç,kabahatli hareket ama sonuçları/etkileri farklı..
Anlatabildim mi?

Trafikte tek teker ilerlemek,trafikteki diğer insanları düşünmediğiniz anlamına gelir ki,işte bu kabul edilemez..
Yolun boş olmasının bir önemi yok..

Hayatta şöyle bir düsturunuz olmalı..Asla başkalarının hayatına karışmamalısınız..
Bu tek tekerciler,başkalarının hayatına karışıyor mu,karışmıyor mu?Karışıyor..Konu bu kadar basit..

Ben devletin yerinde olsam,böyle zirzopları,hayat boyu trafikten men ederim..Asla bir motora veya bisiklete veya bir arabaya binmemeli..Otobüse binsin,yürüsün,banane..!

Devlette tıpkı sizin gibi işte..''Ne olacak ya?'' kafası..200 TL ceza filan..Çocukluk bu..

@ahlaksız Hareket yapanlar işi çözen insanlar oluyor genelde.

@ahlaksız eminim bir gün bu akılları devlet adamlarının karşısına geçip verebilirsin :)

Bizim f1 pistimiz var dı ne oldu o koca yapıya. Açsınlar bu gibi hayattan bıkmış arkadaşlara ne haltları varsa yesinler. Bu bir spor değil, içinde ki ezikliğin dışa vurumu, cahilce kendini kanıtlama dürtüsü. Bu saydıklarım tehlikeli bir şekil de araç süren, bisiklet sürenler için de geçerli. Hayatta başarılı olamamış, takdir edilmeye aç insanların bu tarz saçmalıklarla takdir edileceklerini düşünme yanlışı. Kimse sizi takdir etmiyor, aksine, hem kendi canınıza hem de çevreye yarattığınız tehlike yüzünden bin bir türlü beddua, küfür, artık aklınıza ne gelirse laf sayılıyor. Bu hareketi yapıp rahatsız ettikleri insanların arasına girseler bir ton sopa yerler. Bu derece nefret ediliyorlar. Bunu çoğu biliyor aslında, kendilerinde de nefret ettikleri için devam ediyorlar.

@Cyclinq ikisini de hiç sevmem ayrıca onların yaptığını takdir etmiyorum

İlgiden memnun, kameraları görünce gülüyor. Acar muhabirlerin tavrı da ayrı bir vaka.

Polisler işini yapmış, kişinin pişman olması veya olmaması kişiyi bağlar. Aynı şekilde motor sürmeye devam ederse daha ağır ceza yaptırımı ile bedelini öder. Önünde çakar olan koruma araçlarına da bir müdahale yapılsa keşke. Öncelikli araç diye bütün yolu kendisine tahsis edilmiş gibi gidiyorlar.

devlet apaçilik merkezi açsın diye bir talep...
gelecek seçim bence şansınızı deneyin.

@MuratHan

F1 pistimiz açık zaten. Bedeli karşılığında iki ya da dört teker aracınızla girip hız tutkunuzu tatmin edebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Özcan.Maalesef o kadar kolay değil , her istediğiniz zaman giremiyorsunuz .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Geri