Scudo Sports

Tek tekeri yakalamışlar:)

Scudo
zaten üikede aklı başında doğru düzgün adam yoktu şimdi kadınlarda başladı

• Beğen
Tepkiler: Aloha
ya bari üzgünüm de yalandan

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Açıkçası ben kadının haklı olduğunu düşünüyorum çünkü motosiklet üzerinde akrobasi hareketleri insanlar için bir spor veya hobi eğer devlet bunu yasaklamak yerine boş araziler alıp asfalt dökse bu tarz işlerle uğraşan insanlar oralarda geliştirir kendini boş yol aramak zorunda kalmazlar

bence insanların hayatını tehlikeye sokacak hareket haklı olarak görülmemelidir. devletin eksiği varsa da kimse kimseye zarar vermemelidir

@UTK~16
Motorla tek teker üstünde gitmek,ne spordur,ne hobi,ne de iş..!
Mesela havaya ateş etmek niye yasak?
Adam diyor ki,''bu benim hobim,hava da boştu,sıktım havaya''
Bu mu yani?

Dipnot:'Tek tekerlek' faciası: 5 yaralı

@ahlaksız eğer bu adamın/kadının yaptığı tek teker boş alandaysa emin ol havaya sıkmakla benzer hiçbir yanı yok fakat versiğin örnekteki gibi kalabalık, trafiğe açık yerlerde yapılıyor ise ben de karşıyım tıpkı siz gibi benim anlatmak istediğim mevzu devlet eğer bu insanlara alan tahsis etmiyor ise "BOŞ" olan bir yerde bunları yapmalarınada bir şey diyemez

@ahlaksız Biz de bisiklet üzerinde yüksek hızlara ulaşmayalım o zaman ne dersiniz?
hc4b1z-limitleri.jpg

@UTK~16 devlet 81 milyon insanın tek tek kapısını gezip "gönlün ne istiyor güzel paşam hemen yapıverelim" diyen bir kurum değildir, hiçbir zaman da olmaz... hobin tehlikeli ya da tehlikesiz her neyse cebinden karşılayarak kendin yapmak zorundasın. ülkeyi uluslararası temsil edecek bir spor dalı vs. ise zaten devletçe desteklenmeli o ayrı bir konu.

@UTK~16 Trafiğe açık bir yolda yapması ne kadar doğru ? :kötü:

Kapalı alanda kaldıracak :kötü: 1-2 senelik alacan motor ehliyetini gözel gardaşım. Yasalar keşke biraz mantıklı olsa.

• Beğen
Tepkiler: Aloha

bir de reklam yapip kahramanlastirmislar az kalsin, zaten böylelerinin aradigi o, asosyal medya icin popüler olmak.

Böylelerinin derdest edilip götürülmesi lazim, eline ayagina kelepce vur, kafasini öne egerek gitsin, ayni Adnan Oktar'in götürüldügü gibi götürülmeliydi ki, yaptiginin yanlis oldugunu bilsin.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Aslında ben de kısmen katılıyorum. Kahvelerde sabahtan akşama kadar akıllı tv acık extrem sporları hayran hayran izleyip duruyoruz. Down hill yapam bisikletçilerimizi tebirk ediyoruz. Ama bunu geliştirebilecek fırsatlar bulunmuyor. Ben snowboard yapıyorum. Erzurumda 2011 olimpiyatlarında (nasıl uapıldığını sonra ne olduğunu hiç yazmayım) yapılan snowborad parkı hariç adam gibi bir park yok. Bizde benzer şeyler yapanlar “manyahkmısın oglum” la karşılanıyor.
Biz bunları külliyen yasaklamak yerine kurallar koyup serbest alanlar yapıp yetenklerini geliştirmesine imkan sağlamalıyız. Belki de ülkemize sizin bizim getirdiğimizden fazla ekonomik getirisi olur.

Devlet sana alan yapmaz. Yapmak zorunda da değil. Çok isteyen gider arazisini arsasını alır, ister tek teker yapar ister çıplak biner.
Ya da ahkam kesmek yerine gidersin bir kulübe, orada kurallara uyarak öğrenir ve doğrusunu yaparsın.
Dışarıda tek teker yapan birisi kullandığınız arabanın önüne düşse yada bir yakınınızın ölümüne sebep olsa?
Neler düşünürdünüz?
Kıvırcık saçlı çocuk biraz büyüdükten sonra devletten birşeyler iste sen. Sana verilenler emin ol fazla bile

@UTK~16
Belli ki yaşın çok küçük..Ne dediğimi anlamıyorsun..

Motorsiklet üzerinde tek teker gidenler,devlete ''biz tek tekercileriz,bize bir alan yapın da orada rahatça kaldıralım'' diyemezler..Devlette ''trafikte tek tekerciler çoğaldı,hadi bunlara bir alan yapalım da,daha rahat kaldırsınlar'' demez..

Devletin ne olduğunu bilmiyorsun..Spor neye denir,hobi nedir,bilmiyorsun..

Bak ben devlet olsam,bu tek tekercilere çok kötü şeyler yapardım..Bizim devlette tıpkı senin gibi BİLMİYOR..UMURSAMIYOR..
@Harun.
Bisiklete binenlerin hız sınırını ihlal ettiğini veya benim hız sınırlarına uymadığımı nereden biliyorsunuz?
Atlamayın şu haberi;'Tek tekerlek' faciası: 5 yaralı

@ahlaksız bana kalırsa anlamayan sensin çünkü ben ısrarla konuyu genele yaymak istesemde sen hâlâ tek teker için arazi alınmaz tek teker 5 kişi öldürdü diyosun ben diyorum ki genel olarak bir arazi yapılsa en azından metropol şehirlere bu insanlar (motorcular, otomobilciler) rahatça "apaçiliklerini" yapabilirler ayrıca ben burda demiyorum ki motorcu E5 e girsin tek teker gitsin ölsün kalsın diye ben diyorum evet bu yanlış ama buninsanların bu hareketleri yapabileceği başka bir yer olmadığı için sadece kendilerini yaralayabilecekleri başkalarına zarar vermeyecekleri bir yerde sabahtan beri altını çizdiğim "BOŞ YOLDA" bu işleri yapmalarının kimseye zararı yok düşseler bile sadece kendileri zarar görecek bırakın onu da onlar düşünsün

Geri