Scudo Sports

Tek Tabanca, Bir Solukta, İstanbul / Pendik - İzmir / Çeşmealtı 450 km / Gün

@MustafaOzkul

teşekkürler .

hepimizi Mustafa Bey ..

Scudo
300 mesaj ve 14.860 görüntülenmenin üzerine , bir tebrik mesajı da ben göndermek isterim. gerçekten ayağınıza sağlık , ben de P.tesi-Perş. Kaynarca grupundan bir kişi olarak hafta içi akşamları kış bile olsa binmeye çalışıp bahar ve yaz için antrenman yapıyoruz. Umarım biraz daha kondüsyon ve tecrübe kazandıktan sonra bizde uzun turlar yapabiliriz. Şimdilik 100-120 km üzerine çıkabileceğimi pek sanmıyorum.
tekrar tebrikler...

LANCE ' misin be mübarek!! :)

Tolga Bey, bu performansa hayran kalmamak mümkün değil. Çoğumuza çok uzak olan bir hayali imkansız sürede başarmak hafife alınacak birşey değil. Tebrik ederiz, yeni turunuzu heyecanla bekliyoruz.

Artık bir günde 400 - 500 km kesmez sizi. Bir sonraki turunuz tahminimce "bir günde İstanbul - Antalya gidiş dönüş" gibi birşey olur :) :) :)

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@extruder

Merhaba ,

Yorumlarınız için çok teşekkürler . Perşembe grubuna hiç gelme fırsatı elde edemedim . Havalar ısınınca gelmeyi düşünüyorum . Tanışmak umuduyla ...:)

Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@M. Alper YALINKILIÇ

Alper Bey ,

Geçen sene iki kişi Samsun - Of yaptık 400 km , tel problemi nedeniyle 500 ü göremedik ...

Yol şartları , rüzgar durumu , sıcaklık ve nem değerleri ve en önemlisi mental hazırlık tam olduğunda . . Birde sponsor bulunursa ki artık buna ümidim yok ama İstanbul _ Antalya yapılır 24 saatte ...
Gidiş dönüş değilde tek gidiş olur :D

Selamlar ,

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
@Tolga Gürgün

slm.
Perş. + Pazartesi
hafta da 1 gün yetmedi , P.tesi de çıkıyoruz.
Ama bu soğuklar bizim de sayımızı biraz azalttı , yavaş yavaş biz de toparlanıyoruz.
bekleriz...

• Beğen
:in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: Tolga Kardeşim 1 günde 450 Km hayal bile etmek zor.Ki sen bunu başarmışsın.Seni canı gönülden tebrik ederim.Mükemmelsin.Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
@kizak

Teşekkürler Kizak Abi ' cim

Selamlar ,

@RECEP İŞLEK

Recep Bey ,

Yorumlar için teşekkürler , Selamlar ...:)

@nazım kayhan

Nazım' cım saol , varol

Tolga abi anlatımınla beraber adeta o anı yaşatmışsın buradan bizlerede. Vallahi ayağına sağlık diyerekten seni içten tebrik ediyorum. :winkenlux :winkenlux

• Beğen
@Dogukanaksu

Doğukan ' cım ,

İyi dileklerin için teşekkür ederim . :)

Selamlar ,
Tolga Gürgün

Öncelikle bravo! Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım; yaptığınız bu km'ye motorlu taşıtlardan destek alarak gittiğiniz mesafe de dahil mi?

@Kemozdemir

Yanlış anlamam , dahil .

Sabuncubeli yokuşunun ortalarında bir kamyona tutunma var .

Selamlar .

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Pamukova'dan İznik'e, oradan Orhangazi. Sonraki güzergah aynı. Emin olunuz biz motorsikletler ile Kuşadası'na giderken yol bitmiyordu. Tebrik etmek veya şapka çıkartmak yeterli değil ama takdirlerimi belirtmek için, başka da bir söz bulamıyorum:winkenlux Maşallah....

• Beğen
Geri