@berhandh
Bende sana bisikletden bilgi almadan önce para falan gönder cabasinda deyilim. Bu nedenlede beni önce tanimani istedim. Bu konulari herhalde arkadasin acmis oldugu konudan konusacak degiliz.
Sen alici olsaydin bana özelden yazardin ve detaylarini ögrenirdin. Ilgili bir kisi bunu yapar.
Ben ilk yorumumda kendimi yüceltmek icin degil, benim yardim ettigim kisilerden bir ikisi, yani yardimci oldugum icin agzima ettide ondan öyle yazdim, yoksa yardimlasmak herzaman iyidir ve severimde.
Güvenme konusununa gelince beni bu forumda herkes tanir ama yinede tanismadan bilmeden güvenmek olmaz tabiki. Gümrük konusuna gelince, ben 5000TL diyorsam kargo haric hepsi icindedir, alis veris yapmak istedigin kisiyi herzaman biraz arastir, beni arastirmis olsaydin bisikletin nereden gelecegini cok basit ögrene bilirdin. Profilime girmen yeterlidir yada arama yerine murat cömez yazman. Buralardan biraz ön bilgi alabilirsin.
Benim ne kimsenin parasinda nede malida gözüm var, allah sükürler olsunki buzamana kadarda olmadi olmazda. Seref.....ler dedigim kisilerde burada benim hakkimda nitelikli dolandirici diye konu acan ve yandaslarina oldu. Forum ve bu iki üc kisi haric kimseye lafim yok olmazda.
Benim türkcem zayif oldugundan sana belki beni tanimadigin icin tuaf gelmis olabilir ama herhangi bir kötü niyetim yada forumu karalama gibi niyetim yoktur.