Scudo Sports

Tek süspansiyonlu bisikletle downhill olur mu?

Hangisi daha iyi?

• Toplam katılım
    25
Scudo
@Burak uzun
Tamam konuyu kapatalim, kim ne alirsa alsin beni ilgilendirmez. Ama yapamaz demekde yanlis bence, sahsen ben diyemem cünkü konuyu acan arkadasi tanimiyorum ve dh tercübesi nekdar oldugunuda bilmiyorum.:)

Evet dediginize katiliyorum, dh icin cok az sinirli sayida hardtail kadrolar var ve onlari kullanmak icin tercübeli olmak gerekiyor.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Murat Cömez usta ben sana iftira atmıyorum kendinizi yücelten bir konusma stiliniz var o yüzden yazdım forumun kralımısın diye
evet sana yarın 5k çıkarırım ama neyine güvenip çıkarıcam ?
bisikletin modeli yok?
üstündeki donanım yok?
nerden alınacak kimden alınacak ne kadar süre kullanılmış bilgi yok?
rengi bile yok?
benim elime nasıl ulaşacak yüksek ihtimal yurtdışından gelicek bu alet gümrükte ne yapıcaz?

bu şekilde bir yere varılmaz bence forumda ego kasmak yerine 2 medeni insan gibi konuşup anlaşabiliriz öyle 5 bin yolla bi ay sonra bisikleti gönderirim
mantıgı dünyanın hiç bir yerinde işlemez madem ciddisiniz neler var elinde onları bi görelim dilersen özelden konuşuruz dilersen konudan devam ederiz..

@berhandh
Bende sana bisikletden bilgi almadan önce para falan gönder cabasinda deyilim. Bu nedenlede beni önce tanimani istedim. Bu konulari herhalde arkadasin acmis oldugu konudan konusacak degiliz.
Sen alici olsaydin bana özelden yazardin ve detaylarini ögrenirdin. Ilgili bir kisi bunu yapar.
Ben ilk yorumumda kendimi yüceltmek icin degil, benim yardim ettigim kisilerden bir ikisi, yani yardimci oldugum icin agzima ettide ondan öyle yazdim, yoksa yardimlasmak herzaman iyidir ve severimde.
Güvenme konusununa gelince beni bu forumda herkes tanir ama yinede tanismadan bilmeden güvenmek olmaz tabiki. Gümrük konusuna gelince, ben 5000TL diyorsam kargo haric hepsi icindedir, alis veris yapmak istedigin kisiyi herzaman biraz arastir, beni arastirmis olsaydin bisikletin nereden gelecegini cok basit ögrene bilirdin. Profilime girmen yeterlidir yada arama yerine murat cömez yazman. Buralardan biraz ön bilgi alabilirsin.
Benim ne kimsenin parasinda nede malida gözüm var, allah sükürler olsunki buzamana kadarda olmadi olmazda. Seref.....ler dedigim kisilerde burada benim hakkimda nitelikli dolandirici diye konu acan ve yandaslarina oldu. Forum ve bu iki üc kisi haric kimseye lafim yok olmazda.
Benim türkcem zayif oldugundan sana belki beni tanimadigin icin tuaf gelmis olabilir ama herhangi bir kötü niyetim yada forumu karalama gibi niyetim yoktur.

Böyle bir downhill yapılacaksa olmaz

Heh sonunda aradığım cevaplar geldi. Bundan çıkardığım sonuçlar= 1. Paran yoksa downhill yapma, 2. Ekipmanların tam olsun ve kaliteli olsun, 3. Bir bilgin ve becerin olsun.

@Murat Cömez usta zaten ben sana özelden mesaj atacaktım lakin sen herkesle iş yapmam herkese ürün yollamam gibi cümleler sarfettin mesafe koydun bende bu tavrının üstüne yazdım bu cümleleri
neyse özelden yazıyorum konusalım bakalım

@ahmtayd konuya göre dandik demişlerdir :D 20 binlik yol bisikleti downhill freeride yapıcaksan dandik sınıfında çünkü kötü olduğundan değil :D

@Burak uzun

Hocam bir bisikletin yapılış amacının farklı olması o bisikletin dandik olduğunu göstermez. 20bin₺ lik bir bisiklete nasıl dandik diyebiliyorsunuz anlamıyorum.
Sen sok denize lamborghiniyi eee ? Gitmiyor suda
Dandikmiş yahu

@Burak uzun
İroni yaptım. Bir kez daha okuyun bence

Sonuç olarak konu sahibi arkadaş sonuca ulaşmış. Olur da bir gün demo 8 alacaksak olursam sizinle özelden görüşürüz @Murat Cömez bey.Herkese iyi forumlar

@master06 Kesinlikle haklısınız 500s donanım olarak downhill sınıfının yanından geçmez ama arkadaşın alışması gereken sürüş stiline diğerinden daha uygun bence. :)

Edit: arkadaşın hidrolik diske geçeceğini varsaydım.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Geri