Scudo Sports

Tek mi, bir arkadaşla mı, yoksa kalabalık gruplarla mı gezersiniz?

Scudo
@kuşlar gibi özgür

Hocam şimdi farkettim.:)

Bugünkü Dünya gazetesi ekinde şöyle bir kask tanıtmış.
sanırım bu hem tek..hemde grup sürüşe göre düşünülmüş bir ürün.
Müzik de dinleyebiliyormuşuz :)

(link)

(link)

Çoğunlukla dağda sürüş yaptığımdan tek kişi iyi olmuyor iki kişide iyi 3.kişide gelirse sıkıntı olmaz fazlası olursa illa birisi problem çıkartıyor...

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Ben birkaç kişiyle sürmeyi, arada muhabbet seviyorum ama malesef çoğu arkadaşım çok tembel, çoğu zaman çıkmıyorlar. Çıkıldığı zamanda gezintiye çıkmış babanne edasıyla caddeler arasında ağıraksak sürdüğümüzden artık bana gelmiyor. Ben fitnes amaçlı yüksek kadans seri sürüş istediğimden baktım ki olmayacak artık yalnız takılacağım.

Maksat ne olursa olsun(keyif, tur, performans) kalabalık olmak her zaman daha iyidir. Bence yanlış yapılan tek bir nokta var. İnsanlar gruplaşıyorlar lakin amaçları farklı oluyor. Sabah 6-7'de tura başlıyorsun ve herkesin aklında farklı düşünce. Kimisi "güzel bi performans idmanı" olacak diye düşünürken kimisi "ne güzel yollarda bomboş tın tın 20 km/sa hızla gideriz etrafı ve rüzgarı dinlerim" diye düşünüyor. Bence bu sorun halledilirse grup sürüşünün tadını alıp tek gezmezsiniz:)

Ayrıca özellikle performans sürüşlerinde odak noktası birbirine denk acıyı sevme duygusu. Herkes de aynı performans/hız/güç olmayabilir lakin önemli olan bikaç hafta yahut 1 aylık sürüşten sonra sürücülerin birbirine performans ve sürüş olarak senkron olmaları.. Sonrası tadından yenmez zaten:)

yalnızlık özgürlüktür..

Hepsinin keyfi farklı.

Performansı denk grup çok keyiflidir. biraz birbirimizi zorlariz, yetişmek için uğraşırız performansa katkısı yadsınamaz.

Laylaylom kalabalık turlar çok muhabbetlidir. Arada cakilanlar çıkar ama kimsenin keyfi kaçmaz tam tersi macera olur, yardimlasiriz vs. (Az adam itmedim yokuşta)

Tek takılmak da çok keyiflidir genelde hayal kurarim kafami dinlerim bayağı dinlendiricidir.

Ama bunlardan birini biraz fazla yaparsanız kabak tadı verebilir.

Bu aralar kafa dengi bir arkadaşım var onunla sürüyorum hemen hemen performanslarımızda aynı sayılır.Kafa dengi olunca Uzun mesafede sürüyoruz kısa da bir sorun olmuyor.uzun mesafelerde kafamıza göre mola veriyoruz dinleniyoruz , Birer tane Laken marka termos aldık oturup çay içiyoruz :) Vesselam Kafa dengi bir arkadaş ile keyifli oluyor :harika:

Yalnız olmanın daha doğrusu bisiklet ile başbaşa olmanın verdiği, artık adına özgürlük mü dersiniz, mutluluk mu dersiniz veya ne dersiniz bilemem ama o hissiyat en güzeli :)

46 lık birisi için tek çözüm tek başına yola çıkmak ...
Hayat yolunun kilometre taşlarını saymak...
Geçmişe gitmek geleceğe pedallamak, tek başına oluyor bunlar. Tek başına.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mmehmedd

Akşam gün boyu ofiste çalışıp eve geldik.
Dur bir dakka kimle çıkıp pedallasam acaba?..
Diyecek halimiz yok.:)

Bisiklet hem grup..hem şahsi açıdan uygun bir spor.
Ya da ulaşım aleti..:)

Karışık birşey vesselam.:D:D
Hem spor ..hem ulaşım ..hem grup sosyal etkinlik vs.vs.:)

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Tek başına dolaşmak gayet iyi bence hiç şikayetçi olduğumu veya sıkıldığımı hatırlamıyorum. Grupla hiç dolaşmadım ama sizin amacınıza göre hem eksi hem de artı yönleri olduğunu düşünüyorum.

Tek başıma tur yaparım. Markete diye çıkar, 100 km yol yapar, gittiğim yerde de yarım saat durur dönerim. Hayata olan kızgınlığımla kavgamdır bisiklet. Şimdi ben bu iç dünyamla hesaplaşırken nasıl yanımdakine ayak uydurayım. Komik bir şey gelir aklıma gülerim, ya da olmadık şeyden suratım asılır kalırım yol çizgilerine baka baka güneşler batırırım. Oturur ya da bir şiir yazarım. Zaman gelir kendimi çekemem bisiklet üstünde, ya da arabalara kafa tutarım, kendim gibi çılgın ve özgür birini bulana dek yağmur altındaki bir serçe kadar umarsızım. Ne de olsa yoldayım, yollar kaybolmak için var.

hep tek başıma sürüyorum, tanıdığım bisiklet süren kimse yok :(
kardeşimi bisiklete başlatmaya çok çalıştım hatta bir defasında uzun tura da çıkarmıştım ama "abi ara babamı arabayla gelsin beni alsın daha fazla süremeyeceğim" dedikten sonra ondan da ümidimi kestim. çok çekti benden zavallı :D

Walla duruma göre.. İlk başlarda illa birileri ile pedllamak istiyordum.. Sonra arkadaşlar girdi çıktı hayatıma.. Grup kurdum, başka gruplar ile sürüşlere gittim.. Şimdilerde işin tadı kaçtı.. Beraber gezeceğiniz kişi ile hem anlaşcaksınız, hem de performansınız birbirnize yakın olacak.. Açıkcası sıkıldım... Ben de free takılmaya karar verdim.. Eskilerden kalma bir kaç arkadaş ile ara sıra mesajlaşıp belki çıkarım.. Onun dışında tek tekılmak istiyorum..

Geçen üç hürel grubunun vokali şöyle demişti; bir kişi yalnızlık hissine kapılır, üç kişi fazla, iki kişi karar. Bence hoş bir tespit. Kimisi yanlızlığı sever, kimisi de kalabalık olsun ister. Şu bir gerçek ki kalabalıklaştıkça kontrol mekanizması zayıflıyor, ve istekler çoğalıyor. Bu da nerde çokluk orada b... deyimini hatırlatıyor bana. Ben hem tek, hemde grup sürüşlerini seviyorum, ikisininde ayrı bir tadı var. Ama şu performansçılar varya, hepiniz pro sunuz, bisikleti ilk siz buldunuz, insanlar geliştirdi, en güzel tayt sizde var :kyfmyrn: Her neyse ben gördüğüm herkese selam verip, onlarla takılıyorum, insan ayırd etmiyorum, performansçılarla yardırıp :p goy goycularla saatte 20 km hız yapabiliyorum, sahil kenarında bira içebiliyorum :mzkdnlmk:

Geri