Scudo Sports

Tek kişilik gezi hikayesi

Gardaşım haklısın bu gün şuda başıma geldi rampa inişinden inerken farklı bi ses duyuyordum bagaj diye umursamadım ses çoğaldıkca dedim problem var bakdım bagajın kadro kulağına bağlantı vidası düşmüş onu vidalarken bitane pejo partner durdu adam yardıma ihtiyacın varmı, diye sordu çok teşekür ettim böyle insanlarda var birkez daha burdan teşekür ediyorum hayatta insanın başına herşey.geliyor

Scudo
Yolda kafa dengi arkadaş iyidir, yoksa zorlamaya gerek yok can sıkıcı olabiliyor kafası tutmayanla, bir yandan da yalnız çıkılan uzun turda daha bir kendisini bulur gibi insan denemek lazım ...

• Beğen
Tepkiler: SEYYAH OZİ
@ayhandeniz71 abi nerdesin sen yaw özlettin kendini

Ben tur arkadaşlarımı buldum @barış barış ve @yasirkidil bunlarla dünyanın öbür ucuna gözüm kapalı giderim ama insan bazen yalnızlığı arıyo napalım arada tek gşdeceksinkş kendinle hesaplaşacaksın

Abicim bunu şöyle de yapabilirsin, gerçekten yakın olduğun dostlarına bisikleti aşılayıp onları yanında sürükleyebilirsin. Başlarda sıkıcı gelebilir ama daha sonra onlarda sana yetiştiğinde eğlenceli günlerininde olacağına inanıyorum. Ben çevremdeki kardeşim dediğim insanları ve kuzenlerimi bisiklet dünyasına kattım. hatta ben yerimde sayarken uçup gidenler de oldu. sonuç olarak onlarla birlikte gezerken fazlasıyla eğleniyorum. bahssettiğin sorunlar olmuyor. Herkes kardeş dost olunca bu tür sıkıntıları daha az yaşıyor insan.

@Seyyah özkan eyvallah abim bende sizinle her yere giderim geçtiğimiz yerlerin güzelliğine muhabbetiniz ekstra güzellik katıyor :) ama bazen tek olmak iyidir sende tecrübe çok o yüzden rahatça gidip gelebiliyorsun tek başına o yollarda, ben ya o olursa ya bu olursa diye diye şileye vs. orman içi yollardan uzak yerlere gidemiyorum (bi kere gittim biliyorsun ama onda da sağlam gaza gelmiştim) o zaman da bacaklar yokuş görmüyor düz yola nazaran biraz yavaş gelişiyor, antrenmanı velodrome da yapıyorum anca :D:D

• Beğen
Tepkiler: SEYYAH OZİ
Tek başına seyahat etmek konusunda tereddütlerim var. İstanbul-İzmir arası yol yapmak istiyorum. Kondisyon buna uygun ama cesaret yok. Gece nerelerde kamp yapıcaksın, hadi yaptın sabah kalktığında bisikleti yanında bulamazsan? :koptum: Telefon şarjını nasıl hallediceksin?

kardeşim benim bu konudaki düşüncem şu
ben sürerim tekte sürerim on kişide sürerim yazda sürerim kışta sürerim benim için önemli olan sürmektir
ben hep sürerim allah kaza bela vermedikçe inşallah sürer giderim gerisi pek umrumda olmaz açıkçası gelmek isteyen herkese kapım açık gelmek istemeyen kendisi bilir ama senin yerin ayrı o başka mesele

@Aazam benim gece ormandan bişey çıkarmı veya gece bisiklet çalınırmı diye korkum yok zamanım olsa inan egeyi ve Karadenizi turlayasım var sümela manastırını ve uzungölü çok merak ediyorum atalarımın toprakları gece en güvenli yerler benzinlikler 24 saat acık bol çay ve duş tuvalet mevcut veya köy camileri bunları kullanabilirsin yerleşim yeri dışında kalacaksan yoldan ve görünürden uzak biyere çadır kur yanına az mazot al bi çay bardağı kadar cadırın etrafına dök kokuta yılan böcek gelmez ateş varken hiçbir canlı yanaşmaz zaten inan dünyadaki en vahşi yartık insan bunu unutma

Genellikle tek başıma bisiklet sürerim.Tek başıma yürüyüşe çıkar dolaşırım.Kafam arada gider benim bazen bir bakmışın soluğu Siirt te almışım.en son 5000 km yi bulan Türkiye turum da da öyle oldu.Yolda edindiğim arada beraber konuşup yol aldığım arkadaşlarımda oldu.Şu an kafam artık etrafın dediğini negatifleri umursamıyor onlar geride kaldı.Artık yaşadığım anın farkına varmaya başladım, bırak başkası koşsun öbürü başka yoldan gitsin millet peynir gemisinde yol alsın ben kendi çizgimdeyim.

Teşekürler @engin güner bende çıkmak istiyorum şöyle uzun soluklu bir geziye

Her tura tek çıkmak o yalnızlığın büyüsünü bozuyor. Arada bir yapılan tek kişilik kaçamakların verdiği huzuru ve keyfi hiç bir şey veremiyor bana.Bir yol arkadaşınızın olması çok güzel bir şey ama arada bir kendi başınıza vakit geçirmek gerçekten çok güzel oluyor hele ki kendi başınıza vakit geçirmekten keyif alabilen bir insansanız ( o ben oluyorum) paha biçilemez bir keyif....

Geri