umarım sorularım sizi gücendirmemiştir... bf'a ayrı link açılacak kadar önemli bulmadım ilkin konuyu, blogunuzu incelemediğim için de hala fikir sahibi dağilim ama yukarıda yaptığınız açıklama gayet yeterli..
keşke ilk başta buna benzer bir açıklama yapsaydınız... diğer türlü ister istemez altında başka niyetler arıyor insan, affola....
ne demek.herkes herkesi tanımıyor bu dünyada, cok haklısınız ilk bakışta düşünmeye ve ülkemizde bu konularla ilgiliçok enteresan durumlar çıkıyor..
desteğinize teşekkürler. sevgiler
EMRE
Bisiklet forumun desteğinden sonra oylar inanılmaz fark etti ama hala başabaş gidiyor diger sitelerle.. Saolun arkadaşlar.. çok teşekkürler... işte bisikletçilerin dayanışması...
emre
Oyunuz verilmiştir, daha önceden de zaten takip ettiğim bir siteydi siteniz, ayrıca uzmantv'deki videolarınızı da izlemiştim.
Kazanmanızı çok isterim, başarılar...
Size üç gün önce bu oylamada yardımcı olacağını düşündüğüm görüşlerimi bildiren bir özel mesaj attım.
Olumlu veya olumsuz bir cevap yazma nezaketini bile göstermediniz.
Yinede ben bir bisikletsever olarak bu yarışmada size iyi şanslar diliyorum.
merhaba..buradaki kisisel posta alanını cok fazla kullanmıyorum... şimdi gordum ve murat suyabatmaz'a da mail attım... çok tesekkurler desteğinize..emre