Scudo Sports

Tek Bisiklet Bloguna Türkiye Blog Ödülleri yarışmasında oy veriniz

arkadaşlar herkese çok teşekkürler.. vakit ayırdınız... çok saolun... oy vermemiş olan arkadaşlarımında desteklerini beklerim.sevgiler emre

Scudo
@nikto

umarım sorularım sizi gücendirmemiştir... bf'a ayrı link açılacak kadar önemli bulmadım ilkin konuyu, blogunuzu incelemediğim için de hala fikir sahibi dağilim ama yukarıda yaptığınız açıklama gayet yeterli..
keşke ilk başta buna benzer bir açıklama yapsaydınız... diğer türlü ister istemez altında başka niyetler arıyor insan, affola....

ben de verdim oyumu, başarılar...:)

• Beğen
Tepkiler: nikto
ne demek.herkes herkesi tanımıyor bu dünyada, cok haklısınız ilk bakışta düşünmeye ve ülkemizde bu konularla ilgiliçok enteresan durumlar çıkıyor..
desteğinize teşekkürler. sevgiler
EMRE

@evelent

Bisiklet forumun desteğinden sonra oylar inanılmaz fark etti ama hala başabaş gidiyor diger sitelerle.. Saolun arkadaşlar.. çok teşekkürler... işte bisikletçilerin dayanışması...
emre

Oyunuz verilmiştir, daha önceden de zaten takip ettiğim bir siteydi siteniz, ayrıca uzmantv'deki videolarınızı da izlemiştim.
Kazanmanızı çok isterim, başarılar...

• Beğen
+1 oyda benden hayırlı olsun.

• Beğen
bende oyumu kullandım başarılar dilerim

• Beğen
Hayırlı olsun 1 oyunuz daha oldu.

Kazanırsanız bisikletle gezi üzerine bir kaç cümle kurarsanız sevinirim.

Başarılar dilerim.

• Beğen
Oy vermeye devam...

Emre abi blogunuzda biraz inceledim ve bu engelli arkadaşlara yardım konusu gerçekten çok beğendim.Çok güzel bir blog olmuş.

Başarılarınızın devamını dilerim...

• Beğen
Arkadaşlar hala 2 gün var. oylarınızı vermeyenlerden beklerim...sevgiler...emre

Vallaha sitenizi çok beğenerek takip ediyorum.Keyifle oy verdim.
Umarım 1. olursunuz,çünkü hakediyorsunuz!

• Beğen
@nikto

Size üç gün önce bu oylamada yardımcı olacağını düşündüğüm görüşlerimi bildiren bir özel mesaj attım.
Olumlu veya olumsuz bir cevap yazma nezaketini bile göstermediniz.
Yinede ben bir bisikletsever olarak bu yarışmada size iyi şanslar diliyorum.

• Beğen
merhaba..buradaki kisisel posta alanını cok fazla kullanmıyorum... şimdi gordum ve murat suyabatmaz'a da mail attım... çok tesekkurler desteğinize..emre

@ABY

@Tech. Türk

iyiki yemiyorlar, bu yöntem sahtekarlığa teşvik olmuyor mu? fazladan oy atmayı denemek diğer bütün blog yazarlarına haksızlık olur.

Geri